Biletul zilei 01.05.2015

398

Vezi aici biletul zilei fotbal de vineri, 1 mai 2015 – Franta este tara spre care ne indreptam in mod special atentia astazi, dar avem si un pronostic din Olanda.

Primul meci de pe biletul zilei de astazi este din Franta Ligue 1. Ne asteptam sa vedem goluri multe in confruntarea dintre Metz si Marseile. Gazdele vin dupa un esec cu 1:3 la Paris si sunt intr-o situatie delicata. Orice alt rezultat in afara de victorie ar cam fi sinonim pentru ea cu naruirea oricarei sperante in ceea ce priveste retrogradarea. De partea cealalta, Marseille vine tot dupa un esec, chiar mai spectaculos, 3:5 acasa cu Lorient. Se afla in prezent pe locul cinci cu 57 de puncte si pentru a spera la o clasare pe podium trebuie sa castige astazi. Sperctacol a fost si in tur, atunci cand Marseille s-a impus cu 3:1.

Ramanem in Franta, dar coboram in liga secunda, acolo unde Angers continua lupta pentru promovare. Echipa aflata pe locul trei in Ligue 2, la egalitate de puncte cu a patra clasata, va juca astazi impotriva unei formatii care are ca obiectiv evitarea retrogradarii. Mergem pe mana gazdelor aici, acestea avand in ultimele sase meciuri de acasa patru victorii si nici macar un gol primit. Orleans pierduse patru meciuri externe la rand pana sa castige precedenta deplasare, dar disputa de marti a jucat-o la vecina de clasament Ajaccio, nu la o formatie cu pretentii la promovare. Angers s-a impus si in partida tur, cu scorul de 3:2.

In final am lasat confruntarea din liga secunda olandeza dintre De Graafschap si Foruna Sittard. Gazdele sunt motivate sa obtina un rezultat pozitiv pentru ca inainte cu doua etape de finalul sezonului se afla la patru puncte de locul cinci si echipa aflata pe acea pozitie va avea o confruntare dificila in runda curenta. Fortuna in schimb este penultima si foarte probabil acolo va incheia sezonul. Mizam pe un succes al gazdelor la minim doua goluri, lucru pe care l-au reusit si in fiecare din precedentele doua runde. Acasa s-a impus clar in trei din ultimele patru partide jucate. Despre Fortuna putem spune ca vine dupa un esec cu 1:3 acasa in fata echipei a lui PSV si ne asteptam ca si astazi sa cedeze de o maniera categorica.

Biletul zilei 01.05.2015
Metz – Marseille > peste 2.5 goluri > 1.70
Angers – Orleans > victorie Angers > 1.727
De Graafschap – Fortuna Sittard > De Graafschap handicap european -1.0 > 1.48
Cota finala: 4.35

Pariati aici acest bilet si primiti bonus pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here