Biletul zilei 01.09.2015

234

Biletul Zilei PariuriVezi aici biletul zilei pariuri de marţi 01.09.2015 – Astăzi în LDV Trophy, o cupă a Angliei în care sunt prezente doar echipele din eşaloanele 3 şi 4 au loc mai multe meciuri interesante. Dintre acestea am selectat trei pe biletul zilei la pariuri.

Hartlepool evoluează în League Two, acolo unde a pierdut ultimele două partide. Între acele eşecuri s-a intercalat înfrângerea cu Bournemouth din Capital One Cup şi echipa a ajuns la nouă goluri primite în trei jocuri. Moral mult mai bun pentru Sheffield United, formaţie care în League are 12 puncte din 15 posibile şi care din ultimele cinci meciuri a câştigat patru, singura sincopă fiind eşecul de la Fulham din Capital One Cup. Sheffield United a dispus de Hartlepool şi anul trecut în această competiţie, tot în deplasare, şi cred că o poate face şi astăzi.

La duelul dintre Luton şi Leyton Orient merg pe oaspeţi, dar cu returnare de miză în caz de egalitate. Leyton Orient este lideră în League Two cu punctaj maxim şi vine după patru meciuri în care a marcat în otal de 11 ori. Luton se află pe 21 în aceeaşi ligă şi în ultimele patru meciuri are trei eşecuri şi un egal cu Stoke în Capital One Cup. Diferenţa de formă dintre cele două formaţii îmi pare a fi destul de mare pentru ca gazdele să emită ceva pretenţii în acest duel.

Ultima propunere este pentru duelul dintre Exeter şi Portsmouth, formaţii din League Two. Cred că vom avea spectacol şi goluri multe. Exeter are şapte meciuri jucate în acest sezon şi doar unul a avut mai puţin de două goluri. Despre Portsmouth pot afirma acelaşi lucru: şapte meciuri şi şase încheiate cu peste 2.5 goluri. În aceste condiţii cred că sunt şanse bune ca limita de două goluri să fie depăşită, chiar dacă ultimele dueluri directe n-au fost chiar cele mai spectaculoase.

Biletu zilei la 01.09.2015

biletul zilei 01.09.2015

Pariază aici biletul zilei şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here