Biletul zilei 03.09.2015

265

Biletul Zilei PariuriVezi aici biletul zilei pariuri de joi 03.09.2015 – Pe biletul zilei de astăzi vă propun trei pronosticuri din preliminariile pentru EURO 2016.

Cipru se află pe locul patru în grupa B şi păstrează şanse pentru a obţine calificarea, asta în timp ce galezii sunt lideri. Dacă Cipru este o echipă spectaculoasă, cu minim trei goluri înscrise (la general) în fiecare din cele şase jocuri ciprioţii au ceva probleme defensive. Ei au luat gol chiar şi de la Andorra în ultimul joc Acasă au pierdut cu Israelul şi n-o văd capabilă să ia punct astăzi cu o echipă galeză care se mişcă excelent. Bale şi compania sunt neînvinşi în această campanie, au învins Belgia, au câştigat în Israel şi au scos punct pe terenul belgienilor. Merg aşadar aici pe mâna galezilor, care în tur s-au impus cu 2:1 deşi au jucat o repriză cu om în minus.

În grupa A Turcia ar mai păstra doar şanse pur teoretice de a prinde locul trei dacă nu trece astăzi de Letonia. Reprezentativa pregătită de Terim este pe locul patru în grupă, la două lungimi în urma Olandei. Ea are în această campanie după victorii, ambele în faţa Kazakhstanului. Este totuşi neînvinsă de patru partide şi va întâlni o echipă care a alternat în această campanie egalurile cu eşecuri. Letonia joacă modest, a marcat doar două goluri în şase partide şi dacă în tur a scos un egal datorită unui gol marcat din penalty de data aceasta cred că va pierde clar, încă de la pauză. Încurajaţi de fani şi obligaţi să câştige mă aştept ca turcii să atace încă din secunda 1.

Al treilea pronostic este victorie Croaţia în Azerbaijan şi peste 1.5 goluri marcate în meci, iar argumente găsiţi în articolul Ponturi pariuri Croaţia – Azerbaijan (03.09.2015).

Biletu zilei 03.09.2015

Biletul zilei 03.09.2015

Pariază acum acest bilet şi ia bonusul de 200 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here