Biletul zilei – 05.09.2014

477

biletul zileiBiletul zilei – 05.09.2014 – La al cincilea bilet din luna septembrie va propunem trei pronosticuri din fotbal. Incepem biletul cu doua pronosticuri de under 2.5 goluri si incheiem cu un pronostic pe victoria la handicap a unei mari favorite.

Koge gazduieste astazi echipa cu cel mai slab start de sezon din liga secunda daneza, in speta pe Bronshoj. Ambele echipe au probleme pe faza ofensiva. Koge a marcat un singur gol in ultimele trei runde, iar Bronshoj are patru reusite in sase runde. In weekend-ul precedent partidele celor doua formatii s-au incheiat nedecis. Koge a jucat tot acasa, cu Horsens (0:2), in timp ce Bronshoj a evoluat pe terenul lui Skive (1:1). Din mai 2013 si pana in prezent cele doua formatii s-au intalnit oficiale de patru ori si niciuna din confruntari n-a avut parte de mai mult de doua goluri. La modul in care arata ambele formatii in startul acesta de campionat credem ca aceasta serie de meciuri de under se va prelungi pana cel putin luna viitoare cand va avea loc urmatoarea intalnire directa.

Al doilea pronostic propus este tot sub 2.5 goluri. De data aceasta insa pentru un meci din a treia liga franceza. Acolo o vom avea in postura de gazda pe formatia care dupa patru runde n-are vreun punct si nici macar un gol marcat. Acasa a pierdut ambele jocuri cu scorul de 0:2. In fata codasei din Nacional se va afla Dunkerque, formatie care are sapte puncte. Nici ea nu este o echipa ofensiva, marcand in primele 360 de minute doar trei goluri si primind doua. In ambele deplasari Dunkerque a inscris cate un gol, suficient pentru a obtine patru puncte. In aceste conditii primul duel direct dintre cele doua formatii credem ca are sanse destul de ridicate sa se inscrie cu cel mult doua reusite.

Liderul din prima liga galeza de fotbal joaca astazi pe terenul unei formatii care dupa trei runde are un singur punct. TNS a impresionat din punct de vedere ofensiv, marcand in medie trei goluri per joc. Din aceste reusite sase au venit in runda precedenta contra unei echipe care are tot un punct, Rhyl. Connah’s inca n-a pierdut in acest sezon la mai mult de un gol diferenta, dar credem c-a venit momentul s-o faca astazi. Va intalni o formatie de la care in 2013 a luat noua goluri, fara sa reuseasca vreo reusita in aceste doua partide. Sanse bune asadar pentru succes al oaspetilor la mai mult de un gol diferenta.

Biletul zilei 5 septembrie 2014
20:00 > Danemarca Nordicbet Ligaen > Koge – Bronshoj > sub 2.5 goluri > 1.85
21:00 > Franta Nacional > Epinal – Dunkerque > sub 2.5 goluri > 1.57
21:30 > Tara Galilor Premier Leaue – Connah’s – T.N.S. > T.N.S. -1.5 > 1.80
Cota finala: 5.23

Pariati aici acest bilet si primiti bonus pana la 200 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here