Biletul zilei 07.09.2015

251

Biletul Zilei PariuriVezi aici biletul zilei fotbal de luni 07.09.2015 – Astăzi pe biletul zilei fotbal vă propun pronosticuri din preliminariile Campionatului European 2015 de fotbal. De la ora 21:45 vor începe toate cele trei meciuri, aşa că aveţi timp suficient să jucaţi biletul.

Irlanda este favorită în duelul cu Georgia şi cred că va confirma acest statut. Irlandezii se află pe locul trei în grupă şi luptă cu Scoţia atât pentru menţinerea pe această poziţie care duce la baraj, dar speră chiar şi la locul secund ocupat de polonezi, cu care se vor întâlni în ultima etapă. De partea cealaltă Georgia are şase puncte şi şansele de a prinde locul trei sunt pur teoretice. Irlanda n-a câştigat acasă în această campanie decât meciul cu Gibraltar, dar astăzi mă aştept să bifeze un nou succes, mai ales că va întâlni o formaţie pe care a învins-o şi în tur. Georgia în deplasare a obţinut puncte doar în Gibraltar şi cu acelea cred că va rămâne după duelul de diseară de la Dublin.

La meciul dintre Polonia şi Gibraltar singura necunoscută este scorul cu care vor câştiga gazdele. În tur aceştia au punctat de şapte ori, dar ultimele două goluri au fost marcate pe final, în ultimele cinci minute. De data aceasta mă aştept ca polonezii să se oprească la maxim şase reuşite, cât despre un gol marcat de Gibraltar nici nu cred că se poate pune problema. De cred că Lewandowski şi compania nu vor forţa foarte mult? În primul rând pentru că vin după un meci obositor disputat vineri în Germania, unde au pierdut cu 3:1. În al doilea rând pentru că Lewandowski şi ceilalţi leşi vor disputa în weekend meciuri la echipele de club, apoi în cupele europene şi cu un program aglomerat la orizont şi într-un meci fără un oponent puternic în faţă chiar nu cred că se vor depăşi şase goluri.

În Scoţia avem cu miză de ambele părţi. Germania caută să obţină victoria cu care să-şi securizeze primul loc în grupa D, în timp ce Scoţia încă mai speră la locul secund, în condiţiile în care în etapa viitoare va juca cu Polonia chiar pe teren propriu. Mă aştept la un duel spectaculos. Germanii vin după 3:1 în Polonia şi au arătat poftă de gol. Nu cred că pot câştiga acest joc doar cu 1:0 şi de aceea mă aştept la un joc ofensiv al elevilor lui Low chiar şi în cazul în care ar deschide scorul rapid. Scoţia în faţa unui astfel de adversar n-are ce pierde şi la fel ca şi în tur, când a reuşit să marcheze cred că şi astăzi va încerca să puncteze pentru că porneşte din postura de outsideră, aşa că mai rău nu se poate. Over 2.5 goluri este un pronostic de luat în calcul în aceste condiţii.

Biletul zilei pariuri sportive 07.09.2015

Biletul zilei 07.09.2015

Pariază aici biletul zilei şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

Top 3 tipsteri 1-18 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 32 16 2 66.67% 1.59 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 19 10 1 65.52% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 36 20 0 64.29% 1.57 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here