Biletul zilei 09.09.2014 – pierdut

641

biletul zileiVezi aici biletul zilei de marti, 9 septembrie 2014 – Luni am fost foarte aproape sa incepem saptamana cu dreptul, insa am pierdut biletul la o distanta de un singur gol. Astazi va prezentam trei pronosticuri care provin doar din calificarile pentru Campionatul European din Franta.

In ciuda faptului ca nu are in componenta jucatori prea cunoscuti, nationala din Azerbaijan a evoluat destul de bine in ultima perioada. Formatia gazda este foarte organizata din punct de vedere tactic, exceland in special la capitolul defensiva. Majoritatea meciurilor disputate de catre azeri pe teren propriu s-au incheiat cu sub 2.5 goluri marcate, chiar si reprezentativelor cu nume in fotbalul mondial fiindu-le foarte greu sa inscrie gol in poarta acestora. Bulgaria pare la prima vedere a fi superioara din punct de vedere valoric, insa problemele din atac isi vor putea spune cuvantul diseara. Noi credem ca vom asista la un duel destul de echilibrat, in care cel mai probabil nu se vor inscrie prea multe goluri.

Croatia traverseaza o forma foarte buna, dovada fiind si calificarea fara prea mari probleme pe care a reusit-o la Campionatul Mondial. Niko Kovacic se bazeaza pe un lot format in mare parte din jucatori care evolueaza la echipe cu nume in fotbalul european. Formatia gazda s-a impus fara probleme intr-un amical disputat saptamana trecuta in compania reprezentativei din Cipru, iar astazi intalneste un adversar si mai modest. Malta este una dintre cele mai slabe selectionate de pe ,,batranul” continent, fiind formata in mare parte din jucatori amatori. Diferenta de valoare dintre cele doua combatante este una evidenta, iar noi credem ca gazdele vor inscrie gol in ambele reprize din acest meci.

Cel mai probabil Andorra va fi invinsa din nou de catre toate echipele din aceasta grupa. Trupa antrenata de catre Koldo Alvarez joaca foarte slab pe propria arena, acolo unde nu a mai inscris un gol de exact cinci ani. Formatia gazda este victima sigura in aceasta seara, si este foarte posibil sa asistam la o victorie la scor de forfait a galezilor. ,,Dragonii” au un lot destul de valoros, cu jucatori care evolueaza in campionate puternice de prin Europa. Acestia nu isi permit sa faca un pas gresit diseara si vor iesi la atac inca din startul confruntarii. Cel mai probabil Tara Galilor va lua un avans linistitor inca de la pauza si astfel mizam pe faptul ca se va impune atat dupa primele 45 de minute, cat si la final.

Biletul zilei 09.09.2014

19:00 > Fotbal > EURO 2016 > Calificari > Azerbaijan – Bulgaria > Sub 2.5 goluri > 1.50

21:45 > Fotbal > EURO 2016 > Calificari > Croatia – Malta > Croatia inscrie gol in ambele reprize > 1.40

21:45 > Fotbal > EURO 2016 > Calificari > Andorra – Tara Galilor > 2/2 (P/F) > 1.50

Cota finala: 3.15

Pariati aici acest bilet si primiti bonus pana la 200 RON!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here