Biletul zilei 09.09.2015

206

Biletul Zilei PariuriVezi aici biletul zilei fotbal de miercuri 09.09.2015 – Poate v-aţi mirat de ce încă n-a fost postat biletul zilei de astăzi, dar motivul este extrem de simplu. În această seară n-am găsit mai nimic de jucat din fotbal, aşa că biletul zilei vi-l recomand cu pronosticuri la meciuri care au loc după ora 00:00 în România.

în prima ligă din Paraguay se vor întâlni de la ora 2:00 Deportivo Capiata şi Libertad, iar în acest duel am ales să merg pe oaspeţi, cu returnare de miză în caz de egalitate. Libertad este foarte aproape de calificarea în grupele Copei Libertadores, dar până atunci mai are de disputat două partide în Divizia Profesionistă internă. Prima are loc astăzi şi cu siguranţă oaspeţii doresc să prelungească seria de nouă meciuri fără vreo înfrângere, în toate competiţiile. În campionat are trei egaluri şi trei victorii în ultimele şase runde şi numărul mare de egaluri mă face să nu merg direct pe victoria ei, deşi adversarul întâlnit va fi unul modest. Deportivo Capiata vine după trei eşecuri succesive, partide în care a luat zece goluri. Acasă din ultimele şase meciuri a pierdut patru, ultima cu 1:2 în compania liderului Olimpia. Libertad a suferit un singur eşec în ultimele şapte dispute directe şi cred că după 3:1 în tur va recidiva şi astăzi.

În Columbia vom avea, tot de la ora 2:00, un derby între Cortulua şi Medellin, echipe aflate pe locurile 5, respectiv 2, după nouă runde. Cred că sunt şanse foarte mari ca acest duel să aibă parte de mai mult de două reuşite dacă ne uităm peste rezultatele celor două formaţii din ultima vreme. Cortulua de la începutul lunii august a disputat opt meciuri în toate competiţiile, patru n-au avut nici măcar un gol, două s-au încheiat cu eşecuri cu 0:1 şi doar într-una limita de două goluri a fost depăşită. De partea cealaltă, Medellin vine după şapte dispute succesive încheiate cu sub 2.5 goluri, iar de patru partide nu ia gol, câştigând de două ori cu 1:0 şi o dată cu 2:0. În primul duel direct din 2015 s-au înscris trei goluri, dar acela avea loc în urmă cu jumătate de an, când Medellin avea alt antrenor, şi în plus reuşita de 2:1 a venit greu, în minutul 86. Sub 2.5 goluri la disputa de pe Estadio Doce de Octubre pare în condiţiile actuale un pronostic excelent.

În Brazilia Serie A au loc la noapte partide din etapa a 24-a şi mi-a atras de aici atenţia duelul dintre Figueirense şi Atletico PR: Formaţia gazdă este la un punct de retrogradare, în timp ce Atletico PR trage să se apropie de locurile care duc în Libertadores, ocupând poziţia a cincea cu 37 de puncte. Merg aici pe oaspeţi cu şansă dublă din mai multe motive. Figueirense a dezamăgit atât duminică, atunci când a cedat cu 1:5 la Cruzerio, echipă aflată pe locul 13, cât şi în duelul de vinerea trecută de pe teren propriu cu Gremio. În ultimele şapte etape are o singură victorie, iar în precedentele 12 doar două. De partea cealaltă, Atletico Paranaense nu pierde de trei etape, perioadă în care nici măcar n-a luat gol. În deplasare a obţinut trei victorii, dar a şi suferit două eşecuri în precedentele cinci partide. Înfrângerile au venit însă la echipe din jumătatea superioară a clasamentului, zonă de care Figueirense este destul de departe. Nu în ultimul rând mi-a influenţat alegerea şi faptul că în ultimele trei direct numai Atletico PR a câştigat, golaverajul în aceste dueluri fiind 7:1.

Biletul zilei 09.09.2015

Biletul zilei 09.09.2015

Pariază biletul de mai sus la această casă de pariuri online şi dacă-l pierzi vei primi 50% din miză până la maxim 150 RON, cu condiţia să fie primul bilet jucat la agenţia respectivă. Sau poţi să deschizi cont la această casă de pariuri pe internet şi să joci acelaşi bilet, dar afişat mai jos şi la primul depozit primeşti suma depusă ca şi bonus până la maxim 200 RON, în speţă dacă depui 50 RON vei mai primi încă 50, iar dacă depui 200 vei mai primi încă 200.

Biletul zilei 9 septembrie 2015

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here