Biletul zilei 12.02.2015

604

Vezi aici biletul zilei de joi, 12 februarie 2015 –Astazi oferta fotbalistica este destul de limitata, asa ca cu greu am gasit trei ponturi fotbal din care sa formam biletul zilei.

In Cupa Turciei Galatasaray joaca acasa cu Konyaspor si este mare favorita, avand totusi o cota acceptabila. Galata are moralul bun dupa ce a castigat ultimele doua jocuri. Acasa a aratat o oarecare inconstanta in 2015, dar credem ca astazi va confirma asteptarile. Va intalni o echipa care nu ia gol de trei jocuri, dar pe care in urma cu doua luni o invingea cu 5:0 chiar pe terenul acesteia. Se joaca tur eliminatoriu, intr-o singura mansa, si nu credem ca este loc de surprize la Istanbul.

In Cupa Frantei Metz joaca acasa cu Brest. Fara gol inscris de patru jocuri gazdele au altele mai importante pe cap decat Cupa Frantei. Spunem asta pentru ca este pe ultimul loc in Ligue 1 dupa ce n-a luat decat doua puncte in etapele disputate in 2015. Brest lupta pentru promovare in Ligue 2, dar are avantajul de a juca meciul urmator din campionat tocmai luni, asa ca ne asteptam sa fie concentrata la maxim la acest joc. Nu ne-ar mira sa vedem un egal aici, dar vedem mai sigur un meci de x2, pentru ca Metz este cu siguranta mai mult cu gandul la meciul din weekend.

Anderlecht a castigat meciul tur si in mod normal, intr-o zi cu mai multe meciuri nu recomandam ceva aici. Alfel credem insa ca echipa din Bruxelles va bifa un nou succes in fata lui Gent. Nu ne-ar surprinde pentru ca a mai trecut de aceasta de patru ori in ultimele patru intalniri directe. Anderlecht a aratat bine si in weekendul trecut, cand a castigat cu 2:0 pe terenul lui Cercle Brugge. Gent are rezultate destul de bune in deplasare in ultima erpioada, dar trebuie tinut ca in precedentele noua vizite la Anderlecht n-a obtinut nici macar un egal. Alegem asadar victoria gazdelor aici, dar cei care se pricep la alte sporturi pot inlocui acest pronostic cu ceva mai bun.

Biletul zilei 12 februarie 2015
Galatasaray – Konyaspor > victorie Galatasaray > 1.40
Metz – Brest > sansa dubla x2 > 1.60
Anderlecht – Gent > Victorie Anderlecht > 1.80
Cota finala: 4.52

Pariati aici acest bilet si primiti bonus pana la 400 RON!

Top 3 tipsteri 1-22 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 39 18 2 68.42% 1.58 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 23 11 1 67,65% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 49 30 0 62.02% 1.58 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here