Biletul zilei 12.10.2014 + CONCURS

1177

Vezi aici biletul zilei de duminica, 12 octombrie 2014 – Dupa ce ieri am prins biletul zilei (la o cota ceva mai mica) pentru astazi avem din nou trei pronosticuri din preliminariile EURO 2016 care formeaza biletul zilei.

In grupa C mizam pe faptul ca Ucraina va marca peste 1.5 goluri in meciul cu Macedonia, pronostic pentru care gasiti argumente in articolul Pronosticuri preliminarii EURO 2016 – Grupa C (etapa 3). La duelul dintre Estonia si Anglia am recomandat ca meciul se va incheia cu gol(uri) intr-o singura poarta, vezi detalii in articolul Ponturi preliminarii EURO 2016 – Grupa E (etapa 3). Putin mai riscant este pronosticul recomandat pentru meciul Rusia – Moldova, joc in care credem ca Rusia va marca in primele 15 minute de joc pentru a cincea partida consecutiva. Detalii gasiti in articolul Ponturi preliminarii EURO 2016 – Grupa G (etapa 3).

Biletul zilei 12.10.2014

Biletul zilei 12.10.2014

 

Pariati aici acest bilet si primiti bonus pana la 400 RON!

CONCURS

Castigatori: Butuza Adrian, Nico Boge, Stefan Nanea – toti cei 3 sunt rugati sa ne lase pe pagina de Facebook un mesaj privat cu username-ul si ID-ul avute la Sportingbet. Daca n-aveti cont puteti deschide acum.

Lasa ca si comentariu biletul zilei in opinia ta (numai meciuri din preliminariile EURO 2016, minim 3 pronosticuri si cota minima per eveniment 1.50) si daca biletul tau este castigator vei primi un premiu de 5 euro la aceasta casa de pariuri online. ATENTIE! Cotele si tipurile pronosticurilor se pot lua doar de la agentia de pariuri promovata pe site-ul nostru si se poate posta pana cel tarziu la ora 21:30. Premiem cu cate 5 euro trei castigatori, care au biletele castigate cu cotele cele mai mari. Premiile se vor acorda in decursul saptamanii urmatoare. Trebuie sa dati LIKE la acest articol pentru a primi premiul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here