Biletul zilei 17.11.2014

457

Vezi aici biletul zilei de luni, 17 noiembrie 2014 – Astazi combinam hocheiul cu baschetul pe biletul zilei, un bilet cu o cota finala de 5.15.

  • Lada – Traktor Chelyabinsk

Lada este echipa cu cele mai putine meciuri de over 4.5 goluri din Conferinta de Est. Are doar 13 astfel de meciuri dintr-un total de 28 disputate. Acasa in ultimele sase jocuri are doar doua incheiate cu mai mult de patru reusite, ambele fiind pierdute. A obtinut doua victorii in aceasta perioada, ambele cu maxim trei goluri in timpul regulamentar. Traktor vine dupa trei deplasari in care niciodata limita de patru goluri n-a fost depasita. In doua din aceste jocuri n-a reusit nici macar sa inscrie. Cele doua formatii s-au intalnit ultima data in urma cu patru zile, Lada castigand in deplasare cu 1:0. La doar patru zile distanta nu credem ca lucrurile se vor schimba asa de ridical incat sa se inscrie mai mult de patru goluri.

  • St. Petersburg – Dynamo Minsk

St. Petersburg a pierdut ultimele doua jocuri si a cedat sefia in Vest, dar are trei puncte in minus, precum si doua jocuri mai putin disputate. Pana sa piarda cu Magnitogorsk si Dynamo Moscova, doua echipe insa superioare lui Dynamo Minsk, St. Petersburg avea in propria arena doua succese interne clare, la minim doua goluri diferenta. Dynamo Minsk este in fata celei de a cincea partide consecutive jucata in deplasare. Le-a pierdut pe toate si niciodata n-a reusit sa tina aproape de adversari, golaverajul fiind 7:17. Mizam pe un succes clar al gazdelor, lucru intamplat si acum doua luni, atunci cand SKA s-a impus cu 5:2.


Promotii pariuri Lazio - FCSB

  1. Pariaza pe calificare FCSB cu Lazio la cota 30 (maxim 5 RON). Inregistreaza-te aici >>
  2. Pariaza pe calificare FCSB cu Lazio la cota 20 (maxim 50 RON) - miza inapoi daca pariul este pierdut. Inregistreaza-te aici >>
  3. Pariaza pe rezultat final 1x2 la Lazio - FCSB la cota 10 (maxim 50 RON) - dublul mizei inapoi daca pariul este pierdut. Inregistreaza-te aici >>

  • PAOK – Panathinaikos

Dupa doua meciuri din hocheiul rusesc ne orientam si catre baschetul din Grecia, acolo unde Panathinaikos este mare favorita in jocul de la Salonic cu PAOK. Noi credem ca “verzii” nu vor avea un meci chiar usor pentru ca nu mai departe de vineri au jucat la Barcelona (69:78) in Euroliga. Dupa un astfel de meci nu-i usor sa te recuperezi. Chiar daca are punctaj maxim dupa cinci jocuri nu va vea un meci usor pentru ca PAOK dupa patru jocuri este neinvinsa si astfel diferenta care pare ca este mare intre cele doua in clasament dispare. Sa mai spunem ca cele doua formatii s-au intalnit de patru ori in 2014. De fiecare data s-a impus Panathinaikos, dar o singura data, in primul duel, Panathinaikos s-a putut impune la mai mult de sase puncte. Mergem astazi pe mana gazdelor cu handicap asiatic de opt puncte.

Biletul zilei azi la pariuri 17.11.2014
Hochei Rusia KHL > Lada – Traktor Chelyabinsk > sub 4.5 goluri > 1.909
Hochei Rusia KHL > St. Petersburg – Dynamo Minsk > St. Petersburg -1.5 > 1.50
Baschet Grecia A1 > PAOK – Panathinaikos > PAOK +8.5 > 1.80
Cota finala: 5.15 la aceasta casa de pariuri online

Pariati aici acest bilet si primiti bonus pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here