Biletul zilei 18.07.2014

568

biletul zileiIn acest articol va prezentam biletul zilei de vineri, 18 iulie 2014. Am ales trei pronosticuri din fotbal care formeaza o cota finala de .

Supercupa este meciul care deschide sezonul competitional in Cehia. Se vor infrunta cele mai puternice echipe din fotbalul ceh. Ele au disputat si finala cupei in urma cu doua luni. Atunci Sparta Praga a egalat la unu in minutul 95, castigand trofeul la penalty-uri. Acela a fost al cincilea duel direct succesiv incheiat cu mai putin de patru goluri. Mai mult a fost primul cu mai mult de un gol dupa o serie de patru meciuri in care s-a marcat cel mult un gol. Tinand cont de aceste statistici, de faptul ca este primul meci al sezonului si cele doua formatii nu sunt inca intrate in ritm, dar si de intalnirea din urma cu doua luni, cand tot cu trofeul pe masa de abia s-au marcat doua goluri credem ca acest joc va avea parte de maxim trei reusite.

Continuam acest bilet cu un pronostic din cadrul Cupei Ligii Romania. Meci intre doua echipe care se afla in stari de spirit total opuse. La Brasov jucatorii n-au intrat in cantonament pentru acest meci din cauza problemelor financiare. Cu siguranta acest aspect va conta in evolutia echipei de la poalele Tampei. De partea cealalta, Astra este pe ”cai mari” dupa ce a reusit sa castiga Supercupa Romaniei in fata Stelei, la loviturile de departajare. Daca la Brasov nu sunt bani, in schimb la Giurgiu patronul i-a anuntat pe jucatori dupa castigarea Supercupei ca primesc o prima suplimentara. Astra are trei victorii in ultimele patru directe si chiar daca acum va evolua in a patra competitie, ca interes, credem ca va obtine victoria la poalele Tampei.

Pronosticul care completeaza biletul este din a doua liga islandeza. Avem un meci intre doua echipe despartite ed sapte puncte. Gazdele desi sunt pe trei au doar a sasea defensiva din Divizia 1, primind 15 goluri. De partea cealalta, KV Reykjavik se afla pe locul opt, dar are al treilea atac din liga, cu o medie de doua goluri per meci. Problemele pentru KV apar in defensiva, primind nu mai putin de 25 de goluri. In luna iulie ambele au cate doua victorie si o infrangere, cate doua meciuri de over 2.5 goluri si cate cinci goluri marcate. Disputa tur a fost una spectaculoasa, Kopavogur castigand cu 3:2. Daca atunci over-ul nostru a iesit inca din minutul 51, astazi credem ca va iesi in 90 de minute.

Biletul zilei 18.07.2014
18:45 > Sparta Praga – Plzen > sub 3.5 goluri > 1.40
21:00 > FC Brasov – Astra Giurgiu > victorie Astra Giurgiu > 1.50
22:15 > Kopavogur – KV Reykjavik > peste 2.5 goluri > 1.52
Cota finala: 3.19

Pariati aici acest bilet si primiti bonus pana la 200 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here