Biletul zilei 18.11.2014

461

Vezi aici biletul zilei de marti, 18 noiembrie 2014 – Astazi pe biletul zilei am ales nu mai putin de patru pronosticuri. Avem multe meciuri amicale de unde putem alege, dar trebuie totusi sa tinem cont ca sunt meciuri de verificare, unde pot interveni aspecte greu de prezis atunci cand faci analiza unui meci.

Prima sugestie de pe biletul zilei este pentru meciul de pe Borisov Arena, acolo unde bielorusii primesc vizita Mexicului. Am ales sa mergem aici pe mana oaspetilor, acestia avand patru victorii si un egal in cele cinci amicale jucate dupa Campionatul Mondial. Pana s-o invinga saptamana trecuta pe Olanda cu 3:2 mexicanii nu luasera niciun gol in precedentele partide de verificare. Astazi vor intalni o echipa care a pierdut pe linie ultimele trei jocuri din preliminariile pentru EURO 2016, de fiecare data cedand la minim doua goluri diferenta. In aceste conditii ii vedem capabili pe mexicani sa obtina victoria.

Am ales sa mergem si pe Ucraina, formatie care a castigat ultimele trei jocuri la zero, printre echipele invinse aflandu-se Belarus si Macedonia, formatii care sunt macar de nivelul Lituaniei. In 2014 Ucraina a jucat trei amicale, toate fiind castigate. De partea cealalta, Lituania vine dupa doua esecuri dureroase, 0:2 acasa cu Slovenia si 0:4 in Elvetia. Chiar daca este un meci amical, fara presiune, n-o vedem capabila sa-si revina asa de rapid dupa esecul de sambata si credem ca nu vor putea obtine nici macar un egal.


Promotii pariuri Lazio - FCSB

  1. Pariaza pe calificare FCSB cu Lazio la cota 30 (maxim 5 RON). Inregistreaza-te aici >>
  2. Pariaza pe calificare FCSB cu Lazio la cota 20 (maxim 50 RON) - miza inapoi daca pariul este pierdut. Inregistreaza-te aici >>
  3. Pariaza pe rezultat final 1x2 la Lazio - FCSB la cota 10 (maxim 50 RON) - dublul mizei inapoi daca pariul este pierdut. Inregistreaza-te aici >>

Alegem sa mergem pe minim doua goluri in meciul amical de la Wroclaw dintre Polonia si Elvetia. Ambele formatii au castigat saptamana trecuta destul de clar partidele jucate, cu 4:0. Polonia s-a impus in Georgia, iar Elvetia acasa cu Lituania. Dupa astfel de jocuri, perfecte din punct de vedere ofensiv, nu credem ca astazi vor lipsi golurile. Ne asteptam la acest lucru si pentru ca fiind un meci amical cei doi tehnicieni ar putea apela la mai multe rezerve obisnuite, astfel incat sa apara nesincronizari pe faza defensiva. Nu riscam pe over 2.5 goluri, ci propunem doar limita inferioara.

Chiar daca Conte va folosi astazi destui de multi jucatori noi fata de jocul cu Croatia de duminica ne asteptam ca squadra azzura sa obtina o victorie. Se vor afla in teren la italieni jucatori care doresc sa dovedeasca faptul ca merita mai multe sanse si in jocurile cu miza. In singurul meci amical cu Conte pe banca Italia a trecut cu 2:0 de Olanda in urma cu o luna. Albania vine dupa un egal cu Franta si poate si de aici cota destul de mare, in opinia noastra, avuta astazi de Italia pentru victorie. Sa spunem totusi ca albanezii nu castiga de trei jocuri si nu-i vedem capabili sa reziste in fata unei echipe a Italiei destul de talentata.

Biletul zilei 18.11.2014
Belarus – Mexic > victorie Mexic > 1.571
Ucraina – Lituania > victorie Ucraina > 1.40
Polonia – Elvetia > peste 1.5 goluri > 1.30
Italia – Austria > victorie Italia > 1.444
Cota finala: 4.13 la aceasta casa de pariuri online

Pariati aici acest bilet si primiti bonus pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here