Biletul zilei – 19.07.2017

578

Biletul zilei – 19.07.2017

Biletul zilei pariuri

Pentru biletul zilei din 19.07.2017 am ales 2 pronosticuri, ambele din fotbal. Toate selectiile sunt de la agentia Unibet. Pariaza acum la Unibet pentru a beneficia de un prim pariu fara risc 100% pana la 250 Ron – Cere pariul fara risc

Biletul zilei din 19 iulie 2017

Rosenborg – Dundalk

 • Dundalk a reusit sa obtina o remiza in prima mansa, avand inca sanse de calificare.
 • Rosenborg are o medie de peste 2 goluri inscrise pe meci atunci cand joaca din postura de “gazde” in prima liga norvegiana.
 • Ma astept la un meci in care Rosenborg sa caute

Pronosticul meu este: Rosenborg pauza / final

Ludogorets – Zalgiris

 • Ludogorets este solistul meu zilei in opinia mea, bulgarii fiind obligati sa castige.
 • Valoarea este evident de partea gazdelor, victoria lituanienilor surprinzand pe toata lumea.
 • La fel ca la Rosenborg, ma astept ca Ludogorets sa atace din primele minute, fiind nevoita sa castige.

Pariaza biletul zilei si profita de pariul 100% GRATUIT pana la 250 RON!

Statistica:

4W-11L

 

Salvează

3 COMENTARII

 1. Numai minciuni cu bonusurile….atentie mare ca mint cu nerusinare…..spun ca bonusul se acorda in 48 de ore…sa stai linistit….si apoi spun ca nu….ca trebuia nu stiu ce facut…etc…. La retragere…iti cer extras de cont de la banca….:-))) Dar la depunere de ce nu le trebuie??? 🙂 NISTE HOTI !!!!!!!

  • Salut

   1. Nu spun nicaieri de limita pana la care se acorda bonusul. Am citit chiar acum T&C de pe site-ul casei de pariuri. In mod normal insa in maxim 2 zile LUCRATOARE din momentul in care a fost decis pariul ar trebui sa ai banii in cont.
   2. “Trebuia nu stiu ce facut” – singurul lucru ce trebuie facut este sa lasi bifata, la inregistrare, casuta prin care accepti bonusul. Altceva n-au ce sa-ti spuna ca trebuia facut!
   3. Nu neaparat la retragere – in 30 de zile de la prima depunere esti obligat prin lege sa faci verificarea contului. Daca nu faci acest lucru banii din cont ajung la bugetul statului roman. Nu e ca si cum ar castiga ei ceva din asta. Daca n-ar proceda asa ar risca sa piarda licenta pentru care au platit o suma destul de mare. Ei n-au de unde sa stie ca tu dupa ce nu faci verificarea contului in 30 de zile de la prima depunere mergi frumos la ONJN si le spui ca Unibet nu respecta manualul de licentiere. Deci aici nu e vorba de niciun furt.

   Daca ai totusi o problema concreta cu contul tau te rog sa-mi lasi username-ul prin mesaj privat pe pagina de Facebook, adica aici https://www.facebook.com/PonturiPariuriBZC/ si voi incerca sa te ajut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here