Biletul zilei 24.03.2015

493

Vezi aici biletu zilei fotbal de marti, 24 martie 2015  – Cu o oferta parioristica destul de limitata astazi, cel putin din punct de vedere al evenimentelor fotbalistice, ne-a fost destul de dificil sa gasim trei ponturi fotbal. Speram insa ca fara meciuri din Romania (care ne-au stricat biletele in ultimele doua zile) sa va putem oferi biletul zilei castigator.

Dupa o perioara de cinci jocuri in care n-a castigat Sheffield United a trecut sambata de Port Vale si se afla pe locul cinci in League One. Isi poate consolida aceasta pozitie daca va reusi sa se impuna diseara intr-o restanta din cadrul etapei cu numarul 23. Va intalni o formatie care in ultimele sapte etape n-a obtinut decat trei egaluri. In plus, Scunthorpe are trei esecuri in precedentele patru deplasari. Daca in urma cu zece zile, pe terenul lui Scunthorpe, meciul a fost egal acum credem ca Sheffield isi va arata superioritatea dat fiind si faptul ca evolueaza pe teren propriu.

In al cincilea esalon din Anglia Braintree Town o va gazdui pe ultima clasata, Telford. Oaspetii sunt picati din toate punctele de vedere, avand 16 puncte sub prima pozitie retrogradabila. Acest aspect se vede si in modul in care evolueaza Telford in ultima perioada. Astfel in ultimele opt runde a suferit sapte esecuri. Sa spunem totusi ca patru din ultimele cinci infrangeri au fost cu scorul de 0:1. Braintree in ciuda succesului din ultimul joc, 5:1 la Torquay, nu este o echipa prea spectaculoasa, avand pana la acea partida patru dispute incheiate cu sub 2.5 goluri, mod in care credem ca se va incheia si partida de diseara.

Ne mutam in Franta pentru a incheia biletul zilei. In al treilea esalon din Hexagon Avranches o va gazdui pe ultima clasata, Epinal. Oaspetii au doar 11 puncte obtinute in 23 de runde, iar de la inceputul luni februarie au patru esecuri si un egal (cu penultima clasata). Avranches vine dupa trei meciuri modeste, dar se poate razbuna astazi pe cel mai slab adversar din liga. gazdele sunt pe zece cu 33 de puncte si inca nu sunt scutite de grijile retrogradarii. Partida tur a fost castigata de asemenea de Avranches.

Biletu zilei 24 martie 2015
Sheffield United – Scunthorpe > Victorie Sheffield United > 1.70
Braintree – Telford > sub 2.5 goluri > 1.85
Avranches – Epinal > victorie Avranches > 1.571
Cota finala: 4.94

Pariati aici acest bilet si primiti bonus pana la 400 RON!

2 COMENTARII

  1. Bună ziua.imi cer scuze dar nu vreau sa mai primesc mesaje despre câștiguri la pariuri, nu ma intereseaza.nu stiu cum de primesc de la tine ca nu faci parte din lista mea de prieteni.Multumesc mult pentru intelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here