Biletul zilei 28.08.2015

278

biletul-zilei fotbalVezi aici biletul zilei fotbal de vineri 28.08.2015 – După o zi de Europa League nu foarte reuşită, cu destul de multe rezultate surprinzătoare sperăm ca astăzi lucrurile să intre mai în normal. Vă propun un bilet al zilei în care am încredere foarte ridicată şi pe care personal voi paria câteva zeci de lei.

Cork City a câştigat cele două dispute directe din acest sezon la diferenţă de două goluri fiecare şi la un succes facil din partea ei mă aştept şi astăzi. După ce a fost învinsă în precedentele două partide echipa din Cork trebuie să-şi revină doarece altfel riscă să fie depăşită de cele două echipe care stau la doar două puncte în urma ei. Cork a produs deja o surpriză negativă în această rundă, cedând precedentul meci intern cu 2:3 în faţa ultimei clasate. Ea a câştigat şase din cele 11 meciuri disputate acasă la minim două goluri diferenţă. De partea cealaltă, Galway suferise trei eşecuri la diferenţe de 2-4 goluri înainte să scoată un punct în ultima etapă acasă cu vecina de clasament Drogheda. În ultimele 30 de zile a cedat la scor deplasările de pe terenurile echipelor aflate pe locurile 4 şi 5 şi astăzi contra celei de-a doua clasate nu cred că poate reuşi mai mult.

Almere vs Fortuna Sittard este un duel între două formaţii care s-au dovedit bune “încasatoare” în primele patru etape. Almere a luat 11 goluri, iar Fortuna Sittard 12. Problemele din defensivă s-au compensat oarecum prin jocul ofensiv, astfel că gazdele au nouă goluri înscrise, iar Fortuna şase. Echipa din Sittgart a marcat câte două goluri în ambele deplasări din acest sezon, în timp ce Almere acasă a terminat cu scorul de 3:3 singura partida disputată. La fel ca în ultimele trei dueluri directe cred că şi astăzi vom vedea un meci frumos şi cu minim trei goluri, asta dacă ne raportăm bineînţeles la modul în care evoluează cele două combatante.

Ludogorets este mare favorită în acest joc, dar în condiţiile în care după şase etape cele două formaţii sunt despărţite de doar două puncte cred că este cam riscant aici să mizăm pe un succes lejer al gazdelor. Mai degrabă cred că echipa din Razgrad nu va marca mai mult de două goluri. În acest start de sezon a disputat două meciuri acasă şi pe ambele le-a câştigat la zero, dar fără să înscrie mai mult de două goluri. Vine după un succes la scor de neprezentare, dar acela a fost obţinut pe terenul ultimei clasate. Slavia Sofia se apără aproape perfect în acest sezon, iar după şase jocuri are un singur gol primit şi acela pe teren propriu. A rezistat şi la ultima vizită pe arena din Razgrad, scoţând o remiză “albă” şi cred că nici astăzi nu se va face de râs.

Biletul zilei 28.08.2015

biletul zilei 28.08.2015

Pariază aici biletul zilei şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

Top 3 tipsteri 1-18 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 32 16 2 66.67% 1.59 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 19 10 1 65.52% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 36 20 0 64.29% 1.57 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here