Biletul zilei baschet 01.10.2021

Scris de Wade01/10/2021
Bilet Baschet
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
2.38

Sezonul din baschet se intoarce fratilor, asa ca voi incepe din nou la drum cu acest proiect. Aproape zi de zi voi incerca sa gasesc cel mai safe combo din acest sport pentru a obtine profit.

Incep luna octombrie cu doua meciuri din EuroLeague, am ochit un „under” si un „underdog”. Sa-i dam drumul!

Pronosticuri baschet biletul zilei 1 octombrie 2021

Unics – Zenit (ora 19:00)

Meci atractiv in Basket Hall Kazan intre doua formatii ce se cunosc foarte bine.

Cele doua echipe din Rusia: UNICS Kazan si Zenit St. Petersburg s-au infruntat de nenumarate ori in VTB United League, insa in Euroliga – acesta reprezinta abia prima infruntare intre cele doua echipe. Zenit a adaugat jucatori talentati in aceasta vara: Conner Frankamp, Mindaugas Kuzminskas, Jordan Loyd sau Jordan Mickey, trupa lui Xavi Pascual aratand si mai competitiva, dupa ce anul trecut au reusit calificarea in playoff.

Unics are un nou antrenor: Velimir Perasovic si cativa jucatori cu renume precum O.J. Mayo si Mario Hezonja, langa jucatori experimentati precum Lorenzo Brown, Tonye Jekiri sau Andrey Vorontsevich. Au reusit sa-l pastreze pe Isaiah Canaan si l-au adus in plus aici pe Jarrell Brantley. Cele doua echipe s-au intalnit recent intr-un duel din Super Cupa, cu Zenit castigand cu 76-83, Napier (indisponibil azi) reusind 33 de puncte. Ma astept la un meci mult mai fizic in aceasta seara, cu atacuri duse la extrem, iar linia la puncte sa fie sub media impusa.

Pont: sub 159.5 puncte >> CLICK AICI pentru a paria!

Lyon – Zalgiris (ora 21:00)

Sala Astroballe gazduieste un duel ce se anunta extrem de echilibrat intre ASVEL si oaspetii din Kaunas.

E posibil sa vedem un showdown in aceasta seara intre doua formatii ce au suferit modificari serioase la nivel de lot. LDLC ASVEL Villeurbanne va pune in teren o trupa atletica care promite sa fie “fun to watch”, cu nou venitii: Elie Okobo, Kostas Antetokounmpo, Chris Jones, Youssoupha Fall sau Victor Wembanyama. Vom vedea daca gazdele isi vor valorifica acest “size advantage in the paint”, un capitol unde par superiori.

Aversarii de la Zalgiris vin aici cu gandul la victorie, campionii din Lituania disputand deja 3 partide in campionatul intern (toate castigate). La capitolul achizitii ii avem pe Emmanuel Mudiay, Josh Nebo, Edgaras Ulanovas, Mantas Kalnietis, Niels Giffey sau Tyler Cavanaugh. Acestia se adauga unor jucatori ce au deja experienta la echipa: Paulius Jankunas (al 19-lea sezon in Euroliga), Arturas Milaknis, Lukas Lekavicius sau Joffrey Lauvergne. Intr-un meci de 50-50 avem un Value excelent pe echipa privita ca “underdog”, astfel ca handicapul impus merge atacat.

Pont: Zalgiris +7.5 puncte >> CLICK AICI pentru a paria!

Alte 2 bilete interesante de azi

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
15 Câștigate
13 Pierdute
54% Rata de castig
23 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: