Biletul zilei baschet 03.10.2021

0

3 octombrie 2021, cota pentru biletul zilei din baschet are valoarea 2.05. Am ochit doua echipe „underdog” din Italia si Spania, cu primul meci incepand la ora 18:00.

Nu am reusit nici ieri sa propun un combo castigator, doar una din cele doua echipe favorite propuse reusind sa se impuna.

Pronosticuri baschet biletul zilei 3 octombrie 2021

Brescia – Tortona (ora 18:00)

Am ales pentru inceput un prim duel atractiv din Liga A, intre Brescia(0-1) si Tortona(0-1).

Brescia a plecat ca favorita in deplasarea de la Varese, insa acolo a asteptat-o o echipa gazda extrem de motivata si dornica sa demonstreze ca poate face un „upgrade” in acest sezon. Brescia a condus doar de 2 ori undeva la jumatatea sfertului 3 in acel meci, astfel ca infrangerea e mult mai clara si mai dureroasa decat lasa sa se vada scorul de pe tabela. Intoarcerea acasa va dori sa fie coroborata cu un „bounce back”, insa e usor de zis, mai greu cu practica.

Echipa care ne-a adus satisfactie in turneul de Super Cupa, Tortona, nu a inceput cu dreptul in noua stagiune, fiind invinsa fara drept de apel in fata fanilor de Treviso. A intalnit insa un adversar solid, Treviso castigand si aseara cu Venezia. E loc de o mica surpriza in aceasta deplasare, bookmakerii supraevaluand performantele celor doua echipe in prima runda. Nu poti trage multe concluzii dupa un singur meci, insa eu vad acest handicap pe oaspeti ca unul de speculat.

Pont: Tortona +10.5 puncte >> CLICK AICI pentru a paria!

Manresa – Baskonia (ora 21:00)

Continui cu alta echipa ce poate realiza surpriza, in campionatul spaniol ACB unde avem disputa dintre Manresa(1-2) si oaspetii de la Baskonia(2-1).

Gruparea gazda a pierdut clar primele doua meciuri in fata unor adversari mai puternici, pe rand Zaragoza si Valencia facand instructie cu trupa condusa de Pedro Martínez. Echipa s-a trezit in deplasarea din Sevilla, unde a castigat fara drept de apel in fata lui Betis, scor 64-106. E semnalul de revenire pentru o echipa ce a terminat pe locul 10 sezonul precedent, si are ca obiectiv in acest an o clasare in primele 8 (playoff).

Am urmarit echipa din Vitoria-Gasteiz in Euroliga si pot spune ca infrangerea din Grecia cu Olympiakos, scor 75-50 a afectat serios moralul jucatorilor. Ok, ai pastrat titularii pe margine pe final, insa deplasarea pana la Pireu este una destul de dificila in conditiile sanitare de azi. In plus, Baskonia a pierdut multi jucatori in aceasta vara si este un sezon de reconstructie pentru Giedraitis & co., asa ca nu m-ar mira sa vedem o surpriza in aceasta deplasare.

Pont: Manresa +7.5 puncte >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet baschet

Forma Bilet baschet: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Bilet baschet
Castigate: 12 din 21
Unitati: +254

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
58 din 89 65% +1203.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here