Biletul zilei baschet 07.10.2021

0

7 octombrie 2021, cota pentru biletul zilei din baschet are valoarea 2.06. Am ochit doua echipe din Euroliga, cu primul meci incepand la ora 21:00.

Ieri nu a iesit combo-ul propus, Manresa si Strasbourg s-au impus in BCL, insa doar una a acoperit handicapul propus. Azi fiind etapa de EuroLeague, m-am concentrat atentia spre aceasta competitie.

Pronosticuri baschet biletul zilei 7 octombrie 2021

Panathinaikos – Fenerbahce (ora 21:00)

Primul duel ochit este cel din arena O.A.K.A. intre Panathinaikos(0-1) si Fenerbahce(1-0).

Gruparea din Istanbul a inceput campania de Euroliga cu o victorie in fata fanilor vs Crvena Zvezda, scor 61-57. Trio-ul DyShawn Pierre – Devin Booker – Jan Vesely a functionat bine in momentele cheie de joc de pe final, sarbii punand rezistenta in ciuda lipsei de efectiv. Fener a reusit doar 32 de recuperari in acel match-up, pierzand aceasta batalie in fata adversarilor, iar echipa de pe Bosfor trebuie sa faca o treaba mai buna in aceasta seara, daca nu vrea sa aiba parte de surprize.

Verzii de la Panata nu au avut vreo sansa in runda inaugurala de la Monaco, scor 75-63. Daryl Macon si Georgios Papagiannis au fost singurii jucatori in „double digits”. Echipa din Atena nu a inceput bine nici in campionatul intern, pierzand in deplasarea cu Aris. Cu toate astea, vad 3 atuuri pentru jucatorii gazda in aceasta seara: revenirea in fata fanilor, care au fost mai mereu fanatici, scorul direct vs Fener: 13-3 acasa, si nu in ultimul rand – superioritatea la recuperari, a fost 39-34 vs Monaco, insa acel „poor shooting” a facut la partida sa fie pierduta.

Pont: Panathinaikos +9.5 puncte >> CLICK AICI pentru a paria!

Maccabi Tel Aviv – Crvena Zvezda (ora 21:05)

Urmatorul match-up ales este cel de la Tel Aviv, unde Maccabi(1-0) incearca sa continue parcursul pozitiv vs Crvena Zvezda(0-1).

Va fi din nou „sellout crowd” in Menora Mivtachim Arena, acolo unde fanii vor face o atmosfera superba, ca de obicei. Maccabi a aratat abilitati de „bounce back” impotriva adversarilor de la Munchen, iar Zvezda ca poate face fata unei superputeri ca Fener. Gruparea de la Belgrad a fost superioara la capitolul recuperari: 42-32, incluzand aici 15 in ofensiva. Va fi una din cheile meciului, daca oaspetii stau bine si diseara la acest capitol, vor reprezenta un pericol.

Avem doua echipe cu rezultate diferite in prima runda, insa care au cateva lucruri in comun: cele doua aparari sunt extrem de agresive si greu de trecut, iar conducatorii de joc obisnuiesc sa se afirme printr-un „slow pace”, ducand atacurile pana la limita celor 24 de secunde. Maccabi are un scor de 5-1 vs Zvezda in partidele de acasa, si e favorita din nou in aceasta seara. Handicapul mi se pare usor exagerat in favoarea gazdelor, astfel ca pariul inteligent il vad pe under la puncte.

Pont: sub 155.5 puncte >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet baschet

Forma Bilet baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Bilet baschet
Castigate: 11 din 20
Unitati: +149

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here