Biletul zilei Cota 2 pentru 01.07.2019

0

Am terminat o luna excelenta la Cota 2 si cred ca voi merge pe aceeasi linie si in iulie. Ai aflat deja ca prefer tenisiul si tocmai de aceea pentru luni ma axez exclusiv pe Wimbledon. Vezi mai jos cele doua selectii in care am foarte mare incredere.

▶️ 1. Stan Wawrinka – Ruben Bemelmans (13:00)

Favoritul este clar aici si eu nu am nicio indoiala ca aceasta partida se va termina destul de rapid, cu un succes la un handicap mare al elvetianului. Diferenta de clasa este imensa si ea se vede si in ierarhia ATP, acolo unde Stan este cu peste 140 de pozitii mai bine clasat.

Wawrinka joaca bine de obicei la turneele de mare slam, mi se pare ca aceasta suprafata il recomanda, asa ca nu il vad sa se impiedice in fata unui adversar modest. Chiar daca a jucat mult pe iarba in ultimul timp, Bemelmans nu m-a impresionat cu nimic. Nu exceleaza la serviciu, face multe greseli nefortate, iar din spatele terenului va fi dominat autoritar. Chiar cred ca va pierde in minim de seturi, dar raman prudent si imi iau o marja de eroare pentru biletul zilei cota 2.

Pont: Stan Wawrinka -1.5 seturi @ 1.40; da click aici si adauga-l pe bilet

▶️ 2. Ernests Gulbis – Leonardo Mayer (14:15).

Eu astept aici un duel extrem de echilibrat, cu minim trei seturi pe tabela. Avem fata in fata doi jucatori care stau foarte bine la capitolul serviciu si ma bazez pe asta. Va fi greu sa se faca break si ma gandesc la seturi cu prelungiri. Avem doi jucatori de valoare sensibil egala si asta ajuta un pariu ca al meu.

Gulbis inca nu a castigat vreun meci pe iarba in acest sezon, Mayer este la prima partida pe aceasta suprafata, asa ca niciunul dintre cei doi nu este la capacitate maxima. Putem avea aici un meci lung.

Pont: Peste 3.5 seturi @ 1.44; da click aici si adauga-l pe bile

Cota 2

Forma Cota 2: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Cota 2
Castigate: 14 din 25
Unitati: +479

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
21 din 3364%+614.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here