Biletul zilei Cota 2 pentru 02.07.2019

0

Si pentru a doua zi a lunii am ales sa joc exclusiv pe Wimbledon si de aceasta data in competitia baietilor. Am format in total o cota de 2.04 si increderea este foarte mare. Citeste analizele mele de mai jos si vezi biletul pe care il recomand.

❗ 1. Dominic Thiem – Sam Querrey (13:00)

Aici eu nu sunt deloc de acord cu cotele oferite la case de pariuri si cred ca Thiem este mare favorit si nu va avea nicio emotie. Este jucatorul mai bine clasat in ierarhia ATP, mult mai mobil pe fundul terenului si un specialist la retur.

Querrey nu mai este la prima tinerete si mi se pare ca traieste exclusiv din serviciu. Contra unui adversar de asa calibru nu il vad bine, mai ales ca si-a aratat limitele in finala de la Eastbourne cu Tritz. S-a vazut ca nu se poate bate de la egal la egal cu acesti adversari mai tineri si mai mobili.

Thiem face un an excelent, a facut finala la Roland Garros si sunt sigur ca are sanse la trofeu aici. Serveste foarte bine, reverul cu o mana este minunat, asa ca merg pe el.

Pont: Victorie Dominic Thiem @ 1.67; da click aici si adauga-l pe bilet

❗ 2. Francis Tiafoe – Fabio Fognini (13:00).

Si aici mi se par destul de ciudate cotele si chiar nu cred ca Fabio va pierde acest meci. Raman totusi prudent si mizez la biletul zilei cota 2 ca va lua macar un set. Mai exact, italianul mi se pare cu o clasa peste adversar.

Fognini este numarul 10 in ierarhia ATP, cu peste 20 de pozitii mai bine clasat decat adversarul. Tot el a castigat si singura disputa directa precedenta. Serveste bine, mi se pare mult mai bun la retur si in raliurile de pe fundul terenului. Chiar cred ca poate castiga meciul.

Pont: Fabio Fognini castiga un set @ 1.22; da click aici si adauga-l pe bilet

Cota 2

Forma Cota 2: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Cota 2
Castigate: 10 din 18
Unitati: +316

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here