Biletul zilei Cota 2 pentru 03.07.2019

0

Desi luna trecuta am avut un bilant impresionant, iata ca am un ceput de iulie mai greu. Asa a fost insa si in iunie, dar urmeaza si seria pozitiva. Pentru miercuri am ales doua jocuri de la Wimbledon, printre care si disputa Simonei Halep. Vezi mai jos biletul propus.

❗ 1. Stan Wawrinka – Reilly Opelka (13:00)

Favoritul meu este clar aici si nu am niciun dubiu ca elvetianul se va impune la handicap, poate chiar in minim de seturi. L-am vazut pe Stan jucand exelent in primul tur, a facut-o si la Roland Garros, asa ca este in forma maxima si nu se poate impiedica de un adversar mai slab clasat cu peste 40 de pozitii mai bine in ierarhia ATP.

Opelka nu traverseaza cea mai buna perioada si in trei din ultimele patru turnee a iesit dupa primul meci jucat. A avut un oponent extrem de modest in primul tur aici si de aceea il vedem inca in competitie.

Wawrinka este jucatorul mult mai complet, mai echilibrat din spatele terenului. Are lovituri mai clare si un bagaj mai mare de lovituri castigatoare.

Pont: Stan Wawrinka -1.5 seturi @ 1.42; da click aici si adauga-l pe bilet

❗ 2. Simona Halep – Mihaela Buzarnescu (15:00).

Diferenta de clasa este destul de mare aici si nu vad ce emotii poate avea Simona. Ea a aratat bine in primul meci la Wimbledon, a castigat in minim de seturi si nu vad de ce nu ar face-o si acum.

Mihaela este cu peste 40 de pozitii mai slab clasata in iarerahia WTA, are un an 2019 foarte modest si nimic nu o recomanda. Chiar nu gasesc un capitol la care sa ii fie superioara adversarei.

Halep serveste foarte plasat si face puncte multe cu serviciul, din spatele terenului este clar mai buna in raliuri, asa ca merg cu mare incredere pe un succes lejer.

Pont: Simona Halep -1.5 seturi @ 1.47; da click aici si adauga-l pe bilet

Cota 2

Forma Cota 2: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Cota 2
Castigate: 13 din 22
Unitati: +563

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
17 din 2763%+380.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here