Biletul zilei Cota 2 pentru 04.07.2019

0

Doua pariuri din tenis am ales pentru ziua de joi si cred ca sansele sunt foarte mari. Pariez in competitia baietilor. Citeste mai jos analizele si vezi biletul pe care il propun. Cota totala este de 2.21.

❗ 1. John Millman – Laslo Djere (13:00)

Aici eu prevad un meci mult mai echilibrat decat o arata cotele si chiar nu il vad asa mare favorit pe australian. Cred ca este de profitat pe aceasta partida la handicapul pe adversar.

Djere este jucatorul mai bine clasat in ierarhia ATP si cotat printre capii de seriei aici. A jucat bine in primul tur si mi s-a parut destul de solid pe fundul terenului. Mi se pare greu de crezut sa nu ia aici macar un set, din moment ce adversarul traverseaza un sezon destul de modest.

Millman a iesit din primul meci la cele trei turnee pe iarba premergatoare Wimbledonului. Nu a aratat nimic in ultimul timp si cota pe el mi se pare exagerat de mica. Djere este excelent la serviciu, avanseaza bine la fileu si recomand ponturi tenis pe el.

Pont: Laslo Djere castiga un set @ 1.50; da click aici si adauga-l pe bilet

❗ 2. Jan-Lennard Struff – Taylor Harry Fritz (13:00).

Si aici cred ca vom vedea un meci foarte echilibrat, cu set de ambele parti. Avem doi jucatori foarte buni pe partea de serviciu si asta se va vedea inca din start. Ma bazez pe seturi lungi si un echilibru evident.

Ambii au aratat bine in primul tur si este greu sa cedeze pe propria serva. Tocmai acesta este principalul argument in alegerea pariului. Avem doi oameni care sunt avantajati de aceasta suprafata si nu m-ar mira sa ajungem in decisiv.

Pont: Peste 3.5 seturi @ 1.47; da click aici si adauga-l pe bilet

Cota 2

Forma Cota 2: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Cota 2
Castigate: 13 din 23
Unitati: +463

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
18 din 3256%+200.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here