Biletul zilei Cota 2 pentru 05.07.2019

0

Pentru vineri o sa risc o cota ceva mai mare, asta fiindca am incredere ca se va rupe in sfarsit seria negativa. Am ales trei pariuri pe bilet, toate de la Wimbledon. Vezi mai jos analizele.

1. Benoit Paire – Jiri Vesely (13:00)

Eu nu sunt de acord aici cu cotele oferite la case de pariuri si cred ca francezul are calitatea sa castige lejer meciul. Imi iau totusi o marja de eroare de un set cu pariul de mai jos.

Paire face un an bun, iar aceasta suprafata ii pune in valoare armele principale. Serveste excelent, se misca extraordinar la fileu, asa ca trebuie pariat pe el.

Vesely nu ma impresioneaza cu nimic si consdier ca a avut noroc cu Zverev in primul tur. Sa nu uitam ca nu intra in primii 100 de jucatori ai ierarhiei ATP. Nu vad ce l-ar recomanda in fata unui adversar cu un joc mai complet.

Pont: Benoit Paire +1.5 seturi @ 1.44; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Daniil Medvedev – David Goffin (13:00).

Echilibrul este evident aici si asta se vede si prin cotele la rezultat final. Mi se pare imposibil ca partida sa se termine in minim de seturi. Avem doi jucatori buni de pe fundul terenului si diferenta se va face cu greu. Ambii stau bine si la serviciu, iar asta ajuta un pariu ca al meu.

Cei doi au aratat bine in acest sezon de iarba si sunt sigur ca vom vedea set de ambele parti. Avem doi jucatori din top 25 ATP si astept un meci lung.

Pont: Peste 3.5 seturi @ 1.44; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Reilly Opelka – Milos Raonic (13:00).

Diferenta de calitate mi se pare foarte mare aici si astept un succes lejer pentru canadian. Raonic este un specialist al acestei suprafete si chiar nu vad ce emotii poate avea in fata unui adversar cu peste 40 de pozitii mai slab clasat.

Raonic nu a pierdut set pana acum la Wimbledon si arata excelent. Opelka a jucat mult in turul precedent si nu il vad bine din punct de vedere fizic.

Pont: Victorie Milos Raonic @ 1.30; da click aici si adauga-l pe bilet

Cota 2

Forma Cota 2: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Cota 2
Castigate: 13 din 22
Unitati: +563

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
17 din 2763%+380.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here