Biletul zilei Cota 2 pentru 06.07.2019

0

La fel ca si ieri, voi risca si de aceasta data o cota putin mai mare, asta pentru ca oferta mi se pare destul de abordabila. Am ales doua partide interesante, una de la Copa America si alta de la Wimbledon. Vezi mai jos biletul propus.

Biletul zilei Cota 2 pentru 06.07.2019

1. Lucas Pouille – Roger Federer (13:00)

Sa stii ca eu nu il vad deloc bine pe elvetian contra unui adversar extrem de tenace si mobil. Astept un meci mult mai echilibrat decat o arata cotele si este de atacat handicapul la game-uri.

Roger nu a fost chiar sigur pe el in primele doua tururi aici, contra unor jucatori mult mai modesti decat Puille. A pierdut set la Lloyd Harris, iar Jay Clarke l-a dus intr-un tie-breal. Cred ca si acum va avea parte de un joc extrem de dificil.

Lucas este jucator de Top 30 ATP, a servit minunat pana acum la Wimbledon si inca nu a pierdut set. Joaca bine pe iarba in acest an si il vad capabil sa tina aproape, mai ales ca din spatele terenului are capacitatea sa domine multe puncte.

Pont: Peste 29.5 game-uri @ 1.44; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Argentina – Chile (22:00).

Evident ca pumele sunt favorite aici. Lotul este clar superior si calitatea individuala ar trebui sa faca diferenta. Chile nu a aratat nimic in ultimele meciuri si nici macar nu a marcat in precedentele trei partide jucate. Nu o vad deloc bine aici, contra unui adversar important din America.

Astept si un joc linistit, cu putine reusite pe tabela. Presiunea unei finale exista si sunt sigur ca defensivele vor fi pe primul plan. Nimeni nu isi permite sa greseasca in aparare. Am spus ce slab merge Chile pe atac in ultimul timp, plus ca Argentina ne-a oferit meciuri cu foarte putine goluri la acest turneu.

Pont: 1X & sub 3.5 goluri @ 1.80; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Biletul Zilei Cota 2 pentru 06.07.2019 – propus de Bmg

Pariaza AICI cota 2 de azi si primesti bonus pana la 500 lei!

Cota 2

Forma Cota 2: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Cota 2
Castigate: 8 din 14
Unitati: +284

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here