Biletul zilei Cota 2 pentru 07.07.2019

0

Oferta de duminica nu imi place deloc, mai ales ca este pauza la Wimbledon. Ma indrept astfel spre fotbal si am ales doua jocuri, de la Copa America si Cupa Africii. Vezi mai jos biletul in care am mare incredere. Incep cu un pariu de siguranta si termin cu un pont la piata de goluri in care mizez pe brazilieni. Citeste in continuare analizele.

1. Algeria – Guinea (22:00)

Favorita este certa aici, atat in opinia mea cat si in cea a caselor de pariuri. Eu raman insa maxim de prudent si voi miza in sansa dubla pe Algeria. Ma bazez pe forma ei si trebuie spus ca a castigat toate meciurile jucate pana acum la Cupa Africii. Nu vad cum se poate impiedica de un adversar mai modest, care s-a calificat cu destul noroc, de pe locul trei in grupa.

Astept si destul de putine reusite pe tabela de scor. Algeria nu a incasat gol la cele trei partide jucate in turneu si arata excelent pe faza de aparare. Este un meci eliminatoriu, presiunea este mare si cred ca defensivele vor fi pe primul plan.

Pont: 1X & sub 3.5 goluri @ 1.30; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Brazilia – Peru (23:00).

Finala Copei America se joaca duminica, in direct la Eurosport. Eu cred ca Brazilia se va impune fara mari emotii si mizez ca va marca cel putin doua goluri in timpul regulamentar. Sa nu uitam ca joaca pe teren propriu, este echipa mai bine clasata in ierarhia FIFA, iar in grupa a demolat-o pe Peru (5-0).

Despre forta ofensiva a brazilienilor nu mai este nimic de spus. Au aratat asta in ultimul timp si cred ca se vor concentra exemplar pentru aceasta finala. Nu vad cum poate face fata Peru.

Pont: Brazilia peste 1.5 goluri @ 1.53; da click aici si adauga-l pe bilet

Cota 2

Forma Cota 2: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Cota 2
Castigate: 14 din 25
Unitati: +479

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
21 din 3364%+614.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here