Biletul zilei Cota 2 pentru 08.07.2019

0

Luni revine in prim plan turneul de tenis de la Wimbledon, iar eu ma axez exclusiv pe el atunci cand formez biletul cota 2+. Am ales doua partide din competitia baietilor si consider ca profitul este garantat.

Vin dupa cateva bilete bune si cred ca in scurt timp profitul va fi ca in luna precedenta. Vezi mai jos analizele si pariurile propuse.

1. Pronostic Sam Querrey – Tennys Sandgren (14:15)

Sa stii ca aici eu ma gandesc la un meci mult mai echilibrat decat o arata cotele si consider ca vom vedea seturi lungi. Avem fata in fata doi jucatori care exceleaza la capitolul serviciu si ma bazez pe asta. Chiar nu vad cum ar putea sa se fata doua break-uri consecutiv, iar pariul de mai jos merita atacat.

Se dueleaza doi americani care se cunosc destul de bine si cu greu se pot surprinde cu ceva nou. Niciunul dintre cei doi nu mi se pare ca exceleaza la capitolul retur sau la deplasarea in teren, asa ca traiesc foarte mult din serviciu.

Chiar daca Sam este mare favorit, sa nu uitam ca Sandgren a facut un turneu excelent, va urca mult in ierarhia ATP dupa acest turneu si il vad capabil sa tina aproape de adversar, mai ales pe iarba, suprafata care il avantajeaza.

Pont: Nr. de game-uri castigate consecutiv : Sub 4 (HA) @ 1.60; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic Guido Pella – Milos Raonic (16:15).

Diferenta de clasa este mare aici in opinia mea si cred ca Milos se poate impune in minim de seturi. Imi iau totusi o marja de eroare de un set, pentru un pariu de siguranta.

Canadianul este in mod cert jucatorul care se descurca mai bine pe iarba. Rareori isi pierde serviciul pe aceasta suprafata si nu vad ce emotii poate avea, in fata unui adversar care nu prefera in general iarba.

Sa nu uitam ca Raonic inca nu a pierdut set la Wimbledon si jocul sau arata excelent.

Pont: Milos Raonic -1.5 seturi @ 1.36; da click aici si adauga-l pe bilet

Cota 2

Forma Cota 2: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Cota 2
Castigate: 9 din 17
Unitati: +210

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here