Biletul zilei Cota 2 pentru 09.07.2019

0

Pentru marti o sa renunt la tenis si ma axez exclusiv pe meciurile din Liga Campionilor. Am ales doua pronosticuri in care am foarte mare incredere, doua pariuri combinate. Joc inclusiv la meciul celor de la CFR Cluj cu Astana.

Vezi mai jos analizele si ponturile pe care le recomand. Am format in total o cota de 2.31.

1. Pronostic Astana – CFR Cluj (16:00)

Eu am o favorita certa aici si cred ca trupa lui Dan Petrescu nu poate reusi prea mult. Fotbalul romanesc a scazut mult in ultimii ani si asta se va vedea din plin, pe un teren unde rar oaspetii castiga.

Astana este o trupa cu multa experienta la nivel european, cu un lot bun si care este capabila sa incurce nume destul de mari. Joaca acasa, acolo unde in ultimii ani s-a descurcat minunat in Europa. Oricum, romanii cred ca vor juca la egal si un astfel de rezultat ii multumeste.

Ma gandesc si la destul de putine goluri, de la doua formatii care se apara foarte bine. Este prima mansa si nimeni nu va risca pe faza defensiva.

Pont: 1X & sub 3.5 goluri @ 1.47; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic Sarajevo – Celtic (20:45).

Eu chiar nu vad cum se pot impiedica scotienii aici. Diferenta de clasa este evidenta si este de ajuns sa spun ca Celtic are un lot de peste 6 ori mai bine evaluat decat al adversarei, conform Transfermarkt.

Sarajevo nu are experienta europeana si nu o vad deloc bine. Mai mult de o remiza nu cred ca poate scoate. Astept si cel putin doua reusite pe tabela de scor, mai ales dupa ce am vazut in perioada de pregatire, cand echipa gazda a aratat mari carente pe faza de aparare. La ce forta are Celtic in atac, golul nu poate intarzia prea mult.

Pont: 2X & peste 1.5 goluri @ 1.57; da click aici si adauga-l pe bilet

Cota 2

Forma Cota 2: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Cota 2
Castigate: 13 din 23
Unitati: +463

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
18 din 3060%+400.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here