Biletul zilei Cota 2 pentru 10.07.2019

0

Ziua de miercuri ne aduce foarte mult fotbal in cupele europene si eu cred ca putem face profit la pariuri. Ca si ieri, aleg doua pronosticuri combinate si increderea este mare. Voi juca in preliminariile Ligii Campionilor si la Cupa Africii. Vezi mai jos analizele si biletul.

1. Pronostic Linfield – Rosenborg (21:45)

Diferenta de valoare este imensa aici si astept o evolutie solida a campioanei norvegiei, care nu cred ca se poate impidica de un adversar extrem de modest. Aleg totusi un pariu de siguranta si voi juca in sansa dubla pe oaspeti.

Rosenborg este in plin sezon competitional si acesta este un avantaj in fata adversarei care nu a inceput campionatul. Oricum, Linfield si-a aratat limitele si in perioada de pregatire, cu meciuri slabe.

Astept si minim doua reusite pe tabela de scor si cred Rosenborg trece singura peste handicapul propus. La ce aparare slaba a aratat Linfield in ultimul timp, cred ca va pierde la handicap.

Pont: 2X & peste 1.5 goluri @ 1.47; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic Nigeria – Africa de Sud (22:00).

Eu am o favorita si aici. Voi paria pe nigerieni, care mi se pare ca au un lot mult superior si chiar nu ii vad sa piarda. Nigeria a aratat excelent la Cupa Africii pana acum si a castigat trei din cele patru partide jucate. Este in forma si increderea mea este mare. Mai mult, nigerienii au pierdut o singura data in ultimele 11 confruntari directe.

Ma gandesc si la destul de putine reusite pe tabela. Asa se intampla de obicei la Cupa Africii, mai ales in aceste faza eliminatorii cand nimeni nu risca in aparare. Statistica este de partea mea si arata ca toate cele 4 meciuri jucate aici de Africa de Sud au avut maxim un gol marcat.

Pont: 1X & sub 3.5 goluri @ 1.42 da click aici si adauga-l pe bilet

Cota 2

Forma Cota 2: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Cota 2
Castigate: 13 din 22
Unitati: +563

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
17 din 2763%+380.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here