Biletul zilei Cota 2 pentru 11.07.2019

0

Oferta pe Europa League este foarte bogata joi, iar eu m-am oprit asupra a doua partide in care am mare incredere. De precizat ca incep cu jocul celor de la Universitatea Craiova cu Sabail.

Vei gasi mai jos analizele si pariurile pe care le recomand. Am format in total o cota de 2.58.

1. Pronostic Sabail – Universitatea Craiova (19:00)

Eu cred ca oltenii au toate atuurile pentru a face diferenta aici. Vin dintr-un fotbal mai bun, s-au intarit in vara cu ceva jucatori de calitate si chiar nu ii vad sa se impiedice. Nu degeaba sunt mari favoriti la calificare.

Sabail este o debutanta in cupele europene. S-a miscat foarte slab in perioada de pregatire si in cele patru partide nu a marcat. Tocmai de aceea o sa aleg si un pronostic pe numar redus de goluri, mai ales ca nici Craiova nu a inceput campionatul si va mai dura pana relatiile de joc vor fi la cel mai inalt nivel.

Pont: 2X & sub 3.5 goluri @ 1.62; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic Honved – Zalgiris (22:00).

Ungurii sunt recunoscuti pentru ardoarea cu care abordeaza meciurile de acasa si merg pe ei in sansa dubla. Dau de un adversar destul de modest, iar in fata propriilor fani chiar nu ii vad sa se impiedice.

Zalgiris vine dintr-un fotbal ceval mai slab si pe teren strain mereu i-a fost greu in competitiile europene. Are conform Transfermarkt un lot mai modest decat adversara si cu siguranta o remiza este multumitoare aici. Poate doar acasa sa scoata mai mult.

Astept o abordare extrem de defensiva a oaspetilor si tocmai de aceea ma gandesc la maxim trei reusite pe tabela de scor. Niciuna dintre aceste echipe nu exceleaza pe faza de atac.

Pont: 1X & sub 3.5 goluri @ 1.60 da click aici si adauga-l pe bilet

Cota 2

Forma Cota 2: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Cota 2
Castigate: 13 din 23
Unitati: +463

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
18 din 3060%+400.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here