Biletul zilei Cota 2 pentru 12.07.2019

0

Oferta de vineri nu ma multumeste si tocmai de aceea am ales sa risc mai mult cu o partida din tenis. Am format in total o cota buna, de 2.31. Pe langa disputa de la Wimbledon pariez si pe fotbal in Bulgaria. Vezi mai jos analizele.

Biletul zilei Cota 2 pentru 12.07.2019

1. Pronostic Rafael Nadal – Roger Federer (17:00)

Eu am mare incredere intr-un joc bun facut de iberic aici si il vad capabil sa se califice in finala, chiar daca iarba nu este favorita sa. A mers totusi excelent pe aceasta suprafata si imi da incredere.

Rafael Nadal a pierdut un singur set pana acum in turneu si imi place cum abordeaza meciurile. Este cu siguranta mai bun in spatele terenului si mai rezistent in raliurile lungi. Face un an 2019 minunat si totul il recomanda. Are acum o serie de 17 victorii la rand.

Roger Federer a aratat si unele slabiciuni pana acum in turneu si nu il vad bine in fata unui jucator ce returneaza extraordinar si se misca mai bine. De precizat ca Rafa a castigat si ultima disputa directa, in minim de seturi.

Pont: Victorie Rafa Nadal @ 1.80; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic TSKA Sofia – Etar  (21:00).

Diferenta de calitate este imensa aici si chiar nu vad ce emotii poate avea echipa gazda. TSKA are ca obiectiv titlul si nu isi permite sa inceapa prost. Are oricum un lot net superior, joaca acasa, iar adversarul este unul foarte modest.

Favorita mea a castigat si ultimele 3 dispute directe oficiale. Nimic nu ii recomanda pe oaspeti, mai ales ca ei au conform Transfermarkt si un lot de cinci ori mai slab cotat. Etar este o trupa de jumatatea clasamentului in Bulgaria, anul trecut si-a aratat limitele, iar in vara nu mi se pare ca s-ar fi intarit.

Pont: Victorie TSKA Sofia @ 1.29 da click aici si adauga-l pe bilet

3. Biletul Zilei Cota 2 pentru 12.07.2019 – propus de Bmg

Pariaza AICI cota 2 de azi si primesti bonus pana la 500 lei!

Cota 2

Forma Cota 2: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Cota 2
Castigate: 8 din 15
Unitati: +184

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here