Biletul zilei Cota 2 pentru 13.07.2019

0

Sambata avem o oferta destul de consistenta si am ales un bilet frumos, caruia ii dau sanse foarte mari de reusita. Am pariat exclusiv pe fobal. Aleg un pont din Norvegia si unul din campionatul Romaniei. Vezi mai jos recomandarile.

1. Pronostic Rosenborg – Viking (16:30)

Favorita este clara aici in opinia mea si astept un succes al gazdelor. Din prudenta, voi miza insa in sansa dubla. Chiar nu o vad pe Viking sa castige, contra unui adversar care a batut-o la fiecare din ultimele sase partide directe in Eliteserien.

Sa nu uitam ca Rosenborg este campioana Norvegiei, o formatie in forma acum si care nu isi permite un pas gresit. Ma gandesc si la destul de putine goluri pe tabela, asta pentru ca echipa gazda nu a excelat pe faza de atac in acest sezon si in plus, vine dupa o deplasare obositoare la mijlocul saptamanii in Liga Campionilor.

Pont: 1X & sub 4.5 goluri @ 1.42; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic Astra – FC Botosani (18:00).

Si aici eu merg pe echipa gazda, care mi se pare mai solida din toate punctele de vedere. Botosani a pierdut in vara mai multi jucatori de baza, fara Burca in aparare si Oaida la mijloc ii va fi greu.

Astra joaca acasa, a facut si unele achizitii interesante, plus un antrenor nou foarte pragmatic. Nu o vad sa piarda meciul, asa cum nu a facut-o nici in precedentele noua jocuri directe.

In acelasi timp, 5 reusite pe tabela mi se par multe pe caldura de la Giurgiu, mai ales pentru un meci al etapei de debut. Sa nu uitam ca Dan Alexa alege de obicei abordari defensive, iar Botosaniul nu mai are forta de atac din sezonul trecut.

Pont: 1X & sub 4.5 goluri @ 1.42 da click aici si adauga-l pe bilet

Cota 2

Forma Cota 2: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Cota 2
Castigate: 10 din 19
Unitati: +216

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here