Biletul zilei Cota 2 pentru 14.07.2019

0

Pentru duminica pariez o cota ceva mai mare, asta pentru ca am incredere. Voi juca exclusiv pe campionatul nostru si am ales cele doua partide din Liga 1. Favoritele sunt clare si voi miza pe ele, dar incerc sa maresc putin profitul si combin cu piata de goluri.

Citeste mai jos analizele si vezi biletul recomandat.

Biletul zilei Cota 2 pentru 14.07.2019

1. Pronostic Univ. Craiova – Academica Clinceni (18:00)

Favorta este clara aici si eu chiar nu ii vad pe olteni impidicandu-se acasa de o nou-promovata. Presiunea pusa pe echipa oaspete este mare la Craiova, in special din tribune. Cred ca oaspetii vor claca, ei nefiind obisnuiti cu o astfel de atmosfera.

Clinceni nu mi se pare ca s-a intarit suficient in vara, in timp ce adversara a adus oameni buni, care au confirmat, plus ca de aceasta data il vom vedea in teren si pe Cicaldau. Totul o recomanda pe Universitatea.

Cinci goluri mi se par multe. Academica a avut cea mai buna aparare din Liga II in sezonul trecut si aici este punctul forte. Chiar daca sta bine in atac, sa nu uitam ca U. Craiova vine dupa o deplasare obositoare la Sabail, de peste 3.000 km si pe final nu va mai fi proaspata.

Pont: 1 & sub 4.5 goluri @ 1.67; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic FCSB – Hermannstadt (21:00).

Si aici favorita este clara si astept un succes lejer pentru FCSB. Favorita mea a castigat si ambele dueluri directe din campionatul trecut, de fiecare data la handicap. Chiar nu cred ca sibienii pot face fata, ei trecand prin ceva schimbari in vara.

FCSB este echipa mai legata, cu un lot mai bun si nu deageaba este mare favorita la pariuri. Ma gandesc si la maxim patru reusite pe tabela de scor, asta pentru ca oaspetii vor veni setati pe aparare. Mai mult, meciul se joaca la Pitesti, iar FCSB vine dupa un joc de Europa League la mijlocul saptamanii.

Pont: 1 & sub 4.5 goluri @ 1.55 da click aici si adauga-l pe bilet

3. Biletul Zilei Cota 2 pentru 14.07.2019 – propus de Bmg

Pariaza AICI cota 2 de azi si primesti bonus pana la 500 lei!

Cota 2

Forma Cota 2: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Cota 2
Castigate: 8 din 15
Unitati: +184

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here