Biletul zilei Cota 2 pentru 16.07.2019

0

Pentru marti am ales un bilet indraznet, cu o cota totala de 2.42. De data aceasta pariez exclusiv pe tenis si am mers pe doua mari favorite din competitiile feminine.

Am doua pariuri interesante, iar mai jos vei gasi analizele in dataliu. Cred ca voi iesi din pasa proasta cu acest bilet.

1. Pronostic Sorana Cirstea – Jaqueline Adina Cristian (14:00)

Favorita este clara aici si asta se vede si prin cotele oferite la case de pariuri. Aleg un handicap pe Sorana, jucatoare ce mi se pare ca are mai multa calitate, mai multa experienta si un joc mai bun din spatele terenului.

Sa nu uitam ca Jaqueline nu este in top 200 WTA. Va fi greu sa ii faca fata lui Cisrtea, adversara care o va domina atat la fileu cat si din spatele terenului. Sorana are un joc mai exploziv, mai penetrant, iar la Bucuresti va da totul pentru a intra pe o panta ascendenta. Diferenta de calitate este mare intre cele doua si pariul va iesi fara emotii.

Pont: Sorana Cirstea -2.5 gameuri @ 1.50; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic Julia Goerges – Simona Waltert (14:30).

Julia Georges este principala favorita in Elvetia si nu vad ce probleme poate avea in primul meci aici, contra unei adversare invitata de gazde si care nu este nici macar in top 500 WTA. Tanara Simona nu are cum face fata unei openente in mare forma, care vine dupa jocuri bune pe iarba.

Georges este nr. 17 WTA si asta spune multe despre diferenta de valoare dintre cele doua. Plusul sau de experienta la acest nivel se va vedea inca din startul meciului si astept de la ea un succes lejer, in minim de seturi si cu multe break-uri. Este mult mai exacta la serviciu, loveste mai puternic din spatele terenului si totul o recomanda.

Pont: Simona Waltert total gameuri castigate : Sub 7.5 @ 1.62 da click aici si adauga-l pe bilet

Cota 2

Forma Cota 2: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Cota 2
Castigate: 14 din 27
Unitati: +279

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
21 din 3462%+514.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here