Biletul zilei Cota 2 pentru 17.07.2019

0

Pentru miercuri o sa combin tenisul cu fotbalul si cred ca am fost inspirat la alegerea biletului. Sa stii ca am format in total o cota de 2.23.

Pariez de data aceasta pe favoriti si consider ca selectiile vor iesi fara emotii. Citeste mai jos analizele si vezi ce am jucat.

1. Pronostic John Isner – Kamil Majchrzak (18:00)

Diferenta de valoare mi se pare evidenta aici si eu chiar nu vad ce emotii poate avea John, mai ales in fata propriilor fani. La Newport se joaca pe iarba, suprafata care il avantajeaza extrem de mult pe american. Acesta serveste minunat si va fi greu de tot ca adversarul sa faca break.

De precizat ca Majchrzak este in afara top 100 ATP, in timp ce Isner se gaseste pe locul 15. Si asta spune multe despre jocul celor doi. Americanul este mai bun la serviciu, la fileu, iar forta loviturilor ma duce cu gandul la un succes chiar in minim de seturi.

Pont: Victorie John Isner @ 1.44; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic Ludogorets – Ferencvaros (20:30)

Eu merg aici cu mare incredere pe echipa gazda, care in opinia mea are un lot net superior. Joaca acasa si cred ca poate intoarce soarta calificarii. A facut transferuri bune in vara, nu a aratat rau nici in meciul tur, atunci cand a marcat pe teren strain si in multe momente a dominat.

Ma bazez pe experienta net superiora a bulgarilor la acest nivel, care in ultimii ai au jucat bine in competitiile europene. Cred ca vom vedea si minim doua reusite pe tabela de scor. In tur am asistat la trei goluri si acum nu m-ar mira sa vedem mai mult. Jocul se va dechide in special din cauza lui Ludogorets, care este obligata sa castige si va ataca din start.

Pont: 1X & peste 1.5 goluri @ 1.55 da click aici si adauga-l pe bilet

Cota 2

Forma Cota 2: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Cota 2
Castigate: 14 din 25
Unitati: +479

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
21 din 3364%+614.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here