Biletul zilei Cota 2 pentru 17 iunie 2019

8

Biletul zilei Cota 2 pentru 17 iunie 2019 – ramanem pe profit in luna iunie cu acest proiect. Pentru luni, am pregatit un bilet in care am foarte mare incredere.

Pariez iarasi pe tenis si am mers pe doi favoriti. Voi juca la Londra si Birmingham, competitii pe iarba care imi plac foarte mult. Am format o cota totala de 2.04. Vezi mai jos analizele mele.

1. Cota 2 pentru 17 iunie 2019 – Marin Cilic vs Christian Garin (15:20).

 • Eu merg aici pe croat, jucator ce mi se pare mult mai bun pe astfel de suprafete rapide.
 • Cilic este mai bine clasat in ierarhia ATP si mult mai experimentat; va trage tare in perioada de iarba, suprafata care il avantajeaza foarte mult.
 • Marin este net superior la serviciu, se descurca foarte bine si la fielu, asa ca nu vad cum l-ar putea depasi adversarul din acest prim tur.
 • Cilic loveste mai puternic din spatele terenului, reverul sau cu doua maini este foarte lung, asa ca nu il vad vine pe Garin.

Pont: Victorie Marin Cilic @ 1.33; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Cota 2 pentru 17 iunie 2019 – Anett Kontaveit vs Johanna Konta (16:20).

 • Astept aici un succes lejer pentru favorita gazdelor si cota mi se pare de atacat.
 • Konta traverseaza o perioada foarte buna si ma bazez pe forma sa. A facut cel putin semifinala la trei din ultimele patru turnee la care a jucat, inclusiv la Roland Garros.
 • Trebuie precizat ca Johanna a castigat si cele doua dispute directe.
 • Kontaveit a dezamagit in ultimul timp si forma nu o recomanda; a iesit dupa primul meci la Roland Garros si Madrid, in timp ce la Roma a parasit turneul in runda secunda.
 • Konta este una dintre cele mai bune jucatoare de iarba; serveste foarte plasat, iar la fileu are o agilitate extraordinara.

Pont: Victorie Johanna Konta @ 1.53; da click aici si adauga-l pe bilet

Cota 2

Forma Cota 2: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Cota 2
Castigate: 14 din 27
Unitati: +279

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3762%+587.00Vezi Ponturi

8 COMENTARII

  • Păi puneți-le fraților în categoria corectă. Vreți să iau la frunzărit tot site-ul după cota 2? Eu intru la secțiunea cota 2 pentru că acolo, logic, se află cota 2. Că voi le puneți prin alte secțiune e vina voastră. Am intrat la cota 2, nu am găsit-o, am presupus că în acea zi nu dați cota 2.
   E o diferență între
   https://biletu-zilei.com/cota-2/biletul-zilei-cota-2-pentru-17-iunie-2019/ – așa cum este normal
   și
   https://biletu-zilei.com/biletul-zilei/biletul-zilei-cota-2-pentru-6-iunie-2019/ care nu știu ce caută acolo și nu în secțiunea cota 2.
   Nu e vina mea că voi le bulibășiți și le băgați prin alte secțiuni. Pe mine mă interesează cota 2, acolo intru.

   • Salut. Articolele cu cota 2 sunt bagate in ambele categorii (Biletul zilei si Cota 2). Diferenta intre cele 2 linkuri de mai sus este urmatoarea: la primul a fost bifata prima data categoria Cota 2 si astfel a luat in url /cota-2/…, iar la al doilea a fost bifata prima data categoria Biletul zilei si astfel a aparut in url biletul-zilei/…

    • OK, de acum încolo o să iau la frunzărit și alte categorii căutând cota 2 când nu o găsesc la categoria corectă. Că nu am de unde să știu dacă într-o zi dați cota 2 sau e rătăcită prin altă parte.

    • Atunci am o alta intrebare, pentru a fi evitate astfel de situatii, aveti cum disponibile rss feeduri? Pentru a nu mai rata vreo cota ratacita prin alte sectiuni?

 1. Care 7 bilete castigate din 14 din moment ce pe site sunt doar 13 bilete postate? Intre 1 si 16 iunie nu este cota 2 in zilele de 06, 13 si 16, iunie, deci sunt doar 13 cote 2 luna asta, din care 6 castigate si 7 pierdute. De unde vine a saptea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here