Biletul zilei Cota 2 pentru 18.07.2019

2

Chiar daca oferta este bogata joi la fotbal, sa stii ca pe mine nu ma atrage deloc. Niciodata nu mi-a placut Europa League in materie de pariuri. Tocmai de aceea o sa fortez un pronostic si am pus pe bilet o singura partida.

Pariez la meciul de pe Ion Oblemenco dintre Craiova si Sabail, acolo unde astept o noua evolutie buna a oltenilor. Am mare incredere in pariul de mai jos, la cota de 2.05. Citeste in continuare argumentele si vezi ce am jucat inca de astazi.

1. Pronostic Universitatea Craiova – Sabail (19:00)

Eu merg cu mare incredere aici pe olteni, care cred ca sunt capabili sa inscrie in ambele reprize, asa cum de altfel s-a intamplat si in partida tur. Diferenta de calitate este foarte mare intre cele doua formatii si pe teren propriu, Craiova nu ar trebui sa aiba emotii.

Universitatea a aratat excelent pe faza de atac in acest debut de sezon. A marcat in ambele reprize cat si trei goluri in total, atat la Sabail cat si saptamana trecuta cu Academica Clincheni. Atacul este punctul forte al gazdelor si ma bazez pe asta.

Azerii sunt debutanti in cupele europene, si-au aratat limitele pe faza defensiva in mansa tur, asa ca nu ii vad deloc bine contra unui adversar foarte montat de presiunea tribunei si care tine mult la punctele pentru coeficient. Universitatea Craiova va incepe tare meciul, va ataca in valuri si golul nu ar trebui sa intarzie prea mult. Acest gen de partida este perfecta pentru o rconciliere cu fanii care s-au aratat nemultumiti la ultimul meci jucat.

Avand in vedere cele de mai sus, cota prezentata mai jos are sanse imense de reusita.

Pont: Universitatea Craiova marcheaza in ambele reprize @ 2.05; da click aici si adauga-l pe bilet

Cota 2

Forma Cota 2: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Cota 2
Castigate: 13 din 22
Unitati: +563

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
17 din 2763%+380.00Vezi Ponturi

2 COMENTARII

  1. Esti pe minus cu DOAR 430,50 lei nu cu 531,00 lei.Cel care tine evidenta sta prost cu aritmetica sau poate a considerat ca ai dat pont pierdut si pe 15 iunie cand nu ai dat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here