Biletul zilei Cota 2 pentru 20.07.2019

0

Pentru sambata o sa joc doar fotbal, de data aceasta exclusiv pe Liga 1. Am ales cele doua partide ale zilei si am cate o favorita. Pentru un bilet cu o cota ceva mai buna, o sa combin si cu piata de goluri.

Citeste mai jos analizele mele si vezi ce am jucat.

1. Pronostic FC Botosani – Voluntari (18:00)

Merg aici cu mare incredere pe echipa gazda, care nu cred ca se poate impiedica. FC Botosani este formatia cu un lot mai bun, mereu joaca tare acasa, asa ca are toate atuurile.

Voluntari nu m-a impresionat deloc in prima etapa si nici in perioada de pregatire. Singurul compartiment care merge cat de cat este apararea. In schimb, moldovenii au aratat bine in prima etapa si ma bazez pe asta.

FC Botosani a batut-o in ultimii ani acasa pe Voluntari si cred ca istoria se poate repeta. In acelasi timp, mi se pare greu de crezut sa ajungem la sase reusite pe tabela. Vorbim de campionatul Romaniei si doua formatii destul de limitate.

Pont: 1X & sub 5.5 goluri @ 1.38; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic Academica Clinceni – CFR Cluj (21:00)

Diferenta de calitate este foarte mare aici si consider ca vom vedea un succes lejer al oaspetilor. Raman totusi prudent si pariez in sansa dubla.

CFR este campioana Romaniei, si-a aratat forta zilele trecute in UCL, asa ca nu ar trebui sa aiba emotii cu o nou-promovata, formatie care are poate cel mai modest lot din Liga 1.

Astept si minim doua reusite pe tabela de scor. Academica a primit trei goluri in prima etapa la Craiova, CFR a incasat si ea acasa cu Iasi, asa ca apararile nu sunt inca puse la punct.

Pont: 2X & peste 1.5 goluri @ 1.62; da click aici si adauga-l pe bilet

Cota 2

Forma Cota 2: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Cota 2
Castigate: 14 din 25
Unitati: +479

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
21 din 3364%+614.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here