Biletul zilei Cota 2 pentru 21.07.2019

0

Pentru duminica eu joc interesant si am pus pe bilet o singura partida, cu o cota mare. Sunt sigur ca ti se va parea riscant, insa eu am foarte mare incredere, mai ales ca mai mereu am avut succes pe olteni si cred ca istoria se va repeta si de aceasta data.

Asadar, pariez in Liga 1, la meciul de pe Arena Nationala dintre Dinamo si Universitatea Craiova, acolo unde am gasit o cota de 2.45. Am ales piata de goluri si cred ca profitul va veni fara prea mari emotii. Jocul este programat cu incepere de la ora 21.00 si poate fi urmarit in direct la Digi Sport 1.

1. Pronostic Dinamo – Universitatea Craiova (21:00)

Spectacolul nu cred ca poate lipsi aici, intre doua formatii certate cu fanii si care vor cauta sa se revanseze la acesta disputa. Vom vedea doua abordari ofensive si doua formatii care tintesc neaparat cele trei puncte. Putem vedea un meci pe contre, cu mare presiune si greselile vor aparea cu siguranta pe faza defensiva.

Dinamo a incasat cinci goluri de la Viitorul in prima etapa de campionat, iar Craiova doua de la Academica Clinceni si patru in total in dubla cu modesta Sabail. Asadar, avem doua aparari “in pioneze” si ma bazez pe asta in special.

Toate cele trei partide oficiale jucate de olteni in acest sezon s-au terminat cu acelasi scor (3-2). Asadar, la toate a iesit pariul de mai jos si nu vad de ce acum ar fi altfel. De precizat ca si ultimele cinci jocuri directe in Liga 1 ne-au adus multe reusite pe tabela de scor. Cand se intalnesc aceste echipe, de fiecare data iese spectacol de calitate.

Pont: Ambele marcheaza & peste 2.5 goluri @ 2.45; da click aici si adauga-l pe bilet

Cota 2

Forma Cota 2: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Cota 2
Castigate: 14 din 27
Unitati: +279

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Andrei-Chirita
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
31 din 4865%+564.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here