Biletul zilei Cota 2 pentru 22.07.2019

0

Oferta de luni nu pot spune ca ma multumeste pe deplin, asa ca o sa revin la tenis. Am ales doua partide de pe tabloul masculin de Hamburg, iar increderea este pare. O sa merg pe doi favoriti, pentru o cota totala de 2.78.

Citeste mai jos analizele si vezi biletul propus, cu mentiunea ca prima partida este programata cu incepere de la ora 16.30.

Biletul zilei Cota 2 pentru 22.07.2019

1. Pronostic Benoit Paire – Jeremy Chardy (16:30)

Eu nu sunt aici de acord cu cotele oferite la case de pariuri, in sensul ca astept un meci mult mai lejer pentru Benoit. El este favoritul, jucatorul ce traverseaza un an mai bun si care ar trebui sa faca diferenta usor.

Benoit este bun in jocul pe zgura, serveste mai bine, se descurca excelent la fileu, asa ca am mare incredere in el. Sa nu uitam ca Paire este si cu peste 50 de pozitii mai bine clasat in ierarhia ATP.

Pont: Victorie Benoit Paire @ 1.71; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic Leonardo Mayer – Rudolf Molleker (19:30)

Si aici am ales un pariu pe favorit, care consider ca se poate impune chiar la handicap. Nu vad ce emotii poate avea agentinianul aici, el fiind un specialist al acestei suprafete.

Experienta lui Mayer va face cu siguranta diferenta aici, contra unui adversar de abia 18 ani, clasat cu aproape 100 de pozitii mai slab in ierarhia ATP. Asta spune multe despre diferenta dintre cei doi.

Leonardo vine dupa un turneu bun la Umag, acolo unde a facut sfert de finala. Ii place jocul pe zgura, mai ales ca serveste bine si sta excelent in raliurile lungi. De precizat ca neamtul nu traverseaza o forma prea grozava si a pierdut patru din ultimele cinci partide jucate.

Pont: Leonardo Mayer -2.5 gameuri @ 1.62; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Biletul Zilei Cota 2 pentru 22.07.2019 – propus de Bmg

Pariaza AICI cota 2 de azi si primesti bonus pana la 500 lei!

Cota 2

Forma Cota 2: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Cota 2
Castigate: 10 din 18
Unitati: +316

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here