Biletul zilei Cota 2 pentru 23.07.2019

0

Desi luna trecuta am facut profit de aproape 800 RON, iata ca iulie a fost o luna ciudata. Incerc pentru marti un bilet format din doua selectii, exclusiv pe Liga Campionilor. Am incredere ca pot reveni in ultimele zile.

Voi juca astazi pe Philips Stadium din Eindhoven si la disputa din Tara Galilor, dintre TNS si Copenhaga. Citeste mai jos analizele.

1. Pronostic TNS – Copenhaga (21:00)

Favorita este imensa aici si chiar nu vad ce emotii pot avea nordicii. Copenhaga vine dintr-un fotbal net superior, are experienta meciurilor tari din cupele europene si merg cu mare incredere in ea. Poate castiga lejer la handicap.

I-am vazut pe nordici jucand excelent in acest debut de sezon, au castigat ambele partide jucate in campionat cu cinci goluri marcate in total. Arata foarte bine si ar trebui sa faca diferenta aici destul de repede. Pot marca lejer de minim doua ori, mai ales ca TNS inca nu a inceput campionat si va mai dura pana sa isi intre in ritm.

Pont: Copenhaga & peste 1.5 goluri @ 1.42; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic PSV – Basel (21:00)

Evit aici pariul pe rezultat final si cred ca piata de goluri ne va aduce profit. Avem fata in fata doua echipe extrem de ofensive, care au aratat asta in pregatire, marcand foarte mult.

PSV este mare favorita, joaca acasa si la ce forta are in atac, cred ca poate oferi singura un pariu verde. Basel a inceput campionatul si arata bine pe atac. Marcheaza mult si nu m-ar mira sa produca o surpriza.

Ambele echipe au probleme pe faza de aparare si ma bazez pe asta. Au luat multe goluri in pregatire si lucrurile nu sunt inca puse la punct din aceasta perspectiva.

Pont: Gol marcat in ambele reprize @ 1.65; da click aici si adauga-l pe bilet

Cota 2

Forma Cota 2: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Cota 2
Castigate: 10 din 19
Unitati: +216

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here