Biletul zilei Cota 2 pentru 24.07.2019

0

Asa cum am promis, incerc o revenire spectaculoasa pe final de luna si ieri am castigat o cota frumoasa. Pentru miercuri ma axez iarasi pe Liga Campionilor si am gasit doua pariuri in care imi pun mari sperante.

Citeste mai jos analizele si vezi biletul recomandat. Cota totala este de 2.36.

Biletul zilei Cota 2 pentru 24.07.2019

1. Pronostic CFR Cluj – Maccabi Tel Aviv (21:00)

CFR Cluj este favorita la victorie in aceasta prima mansa si eu cred ca va face un meci bun. Si-a aratat forta in returul cu Astana. De exemplu, la acea partida clujenii au avut 10 lovituri de colt. Pun presiune acasa si astept iarasi un numar mare de cornere.

Maccabi cred ca va accepta dominarea, obiectivul sau fiind sa obtina un rezultat strans, care sa ii permita sa forteze in returul de acasa. CFR este in forma, si-a revenit dupa debutul mai slab de sezon si are oameni buni in benzi, care obtin cornere de obicei. Oricum, trupa lui Dan Petrescu pune mare accent pe astfel de faze fixe si chiar le cauta mereu. Cota mi se pare excelenta si handicapul la cornere mult prea jos.

Pont: CFR Cluj peste 4.5 cornere @ 1.73; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic Celtic Glasgow – JK Nomme Kalju (21:45)

In Scotia voi merge pe un interval de goluri interesant. Avand in vedere diferenta clara de valoare dintre cele doua combatante, este evident ca Celtic va marca de cel putin doua ori. Joaca acasa, sta foarte bine pe faza de atac si cred ca golul nu va intarzia.

Totusi, mi se pare mult sa ajungem la sase reusite pe tabela de scor. Celtic a aratat bine in perioada de pregatire, dar nu a fost nici pe departe o masinarie de goluri. Kalju ramane o trupa modesta, care nu cred ca poate marca in deplasare. O victorie la doua sau trei goluri diferenta pentru scotieni este de ajuns, mai ales ca acestia nu au inceput campionatul si nu sunt inca pusi la punct cu toate detaliile.

Pont: 2-5 goluri in meci @ 1.36; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Biletul Zilei Cota 2 pentru 24.07.2019 – propus de Bmg

Pariaza AICI cota 2 de azi si primesti bonus pana la 500 lei!

Cota 2

Forma Cota 2: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Cota 2
Castigate: 10 din 18
Unitati: +316

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here