Biletul zilei Cota 2 pentru 27.07.2019

0

Oferta bogata de sambata ma indeamna iarasi pentru o cota ceva mai mare, la fel ca si ieri. Am incredere intr-un pariu castigator si un parcurs fara cusur pe final de luna.

De aceasta data ma asez exclusiv pe fotbal si cred ca voi avea succes. Citeste mai jos analizele si vezi ce am jucat. Cota totala este de 2.75.

1. Pronostic Horsens – Copenhaga (18:30)

Favorita este clara si cu siguranta ca FC Copenhaga va castiga lejer aici. Eu sunt totusi prudent si pariez in sansa dubla 2X. Diferenta de calitate este imensa si se va vedea cu siguranta inca din start.

Trebuie spus ca favorita mea traverseaza o perioada excelenta si a castigat toate cele trei partide jucate in acest debut de sezon. La fiecare dintre ele a marcat cel putin doua goluri si tocmai de aceea mizez si pe reusite. Oricum, ultimele noua partide directe au avut cel putin doua goluri pe tabela. 

Pont: 2X & peste 1.5 goluri @ 1.38; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic CFR Cluj – Dinamo (21:00)

Evident ca CFR Cluj nu ar trebui sa aiba emotii aici. Si-a revenit dupa debutul mai slab de sezon si acum chiar arata ca o campioana. Chiar daca va menaja din titulari, are calitatea sa castige lejer contra unui adversar aflat in degringolada. Clujenii au castigat ultimele trei partide jucate si arata din ce in ce mai bine.

Dinamo merge jalnic in acest debut de campionat, a pierdut ambele partide si a incasat in total sapte goluri. Apararea este visatoare, cainii nu au antrenor in acest moment, asa ca nimic nu ii recomanda in fata campioanei din ultimii doi ani.

Pont: Prima echipa care marcheaza 2 goluri : CFR Cluj @ 1.88; da click aici si adauga-l pe bilet

3. Biletul Zilei Cota 2 pentru 27.07.2019 – propus de Bmg

Pariaza AICI cota 2 de azi si primesti bonus pana la 500 lei!

Cota 2

Forma Cota 2: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Cota 2
Castigate: 9 din 17
Unitati: +210

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here