Biletul zilei Cota 2 pentru 30.07.2019

0

Marti avem ceva meciuri interesante in cupele europene, iar eu ma axez pe Liga Campionilor. Am ales doua partide care mi se par bune pentru profit si o sa joc la piata de goluri.

Citeste mai jos analizele si vezi biletul pe care il propun. Cota totala este de 2.16.

1. Pronostic FC Basel – PSV (21:00)

In tur am asistat la un spectacol de mare calitate, cu cinci goluri pe tabela de scor. O sa joc acelasi pariu pe care am avut succes atunci. Ma astept la gol marcat in ambele reprize.

Daca atunci am vazut un joc atat de deschis, cu siguranta ca mansa retur ar putea fi si mai spectaculoasa. Scorul le obligata pe gazde sa iasa la joc si sa se descopere inca din start. Oricum, avem aici doua dintre cele mai spectaculoase formatii din aceste tururi preliminare ale Ligii Campionilor. Ambele ne-au oferit meciuri cu goluri multe in ultimul timp si reusitele nu ar trebui sa intarzie prea mult.

Pont: Gol marcat in ambele reprize @ 1.47; da click aici si adauga-l pe bilet

2. Pronostic Dinamo Zagreb – Saburtalo Tbilisi (21:00)

Un alt meci de goluri multe mi se pare acesta. Diferenta de calitate este imensa aici si croatii ar trebui sa faca spectacol. Astept de la ei goluri in ambele reprize si consider ca sansele sunt foarte mari.

Dinamo si-a aratat forta in tur, atunci cand a marcat de doua ori. A facut-o de trei ori si in weekend in campionat, asa ca pe faza ofensiva sta foarte bine. Este normal sa cred ca golul nu va intarzia prea mult, mai ales ca adversara nu are ce apara si trebuie sa se desfaca.

Pont: Gol marcat in ambele reprize @ 1.47; da click aici si adauga-l pe bilet

Cota 2

Forma Cota 2: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Cota 2
Castigate: 10 din 19
Unitati: +216

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here