Biletul zilei Cota 2 pentru 5 iunie 2019

0

Biletul zilei Cota 2 pentru 5 iunie 2019 – am castigat ultimele 2 cote propuse si mi-am revenit. Miercuri cred ca voi continua pe aceeasi linie.

Oferta nu imi place deloc si un singur meci imi atrage atentia in mod deosebit. Am pariat la jocul Simonei Halep de la Roland Garros si am gasit o cota de fix 2.00. Citeste mai jos analiza mea si pronosticul pe care il recomand. Astept opiniile tale in sectiunea de comentarii.

1. Biletul zilei Cota 2 pentru 5 iunie 2019 – Simona Halep vs Amanda Anisimova (15:00).

  • Favorita mea este clara aici si merg cu mare incredere pe un succes lejer al Simonei.
  • Halep este poate cea mai buna jucatoare pe aceasta suprafata si chiar nu vad ce emotii poate avea in fata unei adversare din afara Top 50 WTA.
  • Ma bazez pe experienta romancei, campioana la Paris anul trecut; sa nu uitam ca adversara este o tanara de doar 17 ani si poate fi coplesita de presiunea unui sfert de finala.
  • Halep si-a ridicat nivelul de joc in ultimele doua partide, in care a pierdut in total doar patru game-uri; a fost impresionanta si sunt sigur ne va oferi iarasi un meci scurt.
  • Chiar daca Anisimova a jucat bine pana acum, ea nu s-a confruntat cu o adversara atat de puternica; nu o vad deloc bine.
  • Simo este mult mai buna la retur, din spatele terenului pare imbatabila in raliuri, a servit mult mai bine in precedentele doua partide, asa ca totul o recomanda.

Pont: Victorie Simona Halep & sub 19.5 game-uri @ 2.00; da click aici si adauga-l pe bilet

Cota 2

Forma Cota 2: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Cota 2
Castigate: 13 din 23
Unitati: +463

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
18 din 3060%+400.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here