Biletul zilei fotbal 03.03.2015

557

Vezi aici biletul zilei fotbal de marti, 3 martie 2015 – Cu ceva emotii la meciul din Turcia ieri v-am oferit un bilet al zilei castigator la o cota de 5.02. Pentru astazi ne axam pe competitiile din tarile puternice din punct de vedere fotbalistic.

Din Anglia am ales sa mergem pe victoria lui Hull in duelul cu Sunderland. Chiar daca sunt vecine de clasament avem argumente destule de bune, credem noi, pentru acest pronostic. Le gasiti in articolul Pronosticuri Anglia Premier League 03.03.2015.

In Franta se va disputa primul sfert de finala din cupa. Saint Etienne este favorita in jocul de la Boulogne, echipa din liga a treia. Mergem pe mana ei, iar motivele le aveti in articolul Pronosticuri pariuri Cupa Frantei – sferturi de finala.

Ne mutam in Germania, acolo unde Borussia Dortmund va juca de la ora 21:30 in compania unei echipe de pluton din liga a treia. Mergem pe o victorie a gazdelor la minim doua goluri diferenta. Argumetne puteti citi in articolul Ponturile zilei Cupa Germaniei 03.03.2015

Biletul zilei fotbal 3 martie 2015
Hull – Sunderland > victorie Hull > 2.00
Boulogne – Saint Etienne > victorie Saint Etienne > 1.65
Dynamo Dresden – Borussia Dortmund > Borussia Dortmund handicap european -1.0 > .1.615
Cota finala: 5.33 la Sportingbet.ro

Va prezentam in imaginea de mai jos biletul zilei atat la o agentie online, cea recomandata de site-ul nostru, cat si offline la Superbet.

biletul zilei 3 martie

Pariati aici acest bilet si primiti bonus pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here