Biletul zilei fotbal 05.09.2015

253

Biletul Zilei PariuriVezi aici biletul zilei pariuri sportive de sâmbătă 05.09.2015 – – Ieri biletul zilei mi-a fost stricat de golul marcat de Gotze în minutul 82 al jocului cu Polonia. Pentru astăzi vă propun trei pronosticuri din aceleaşi preliminarii.

Cred că în Luxemburg echipa gazdă şi Macedonia ne vor oferi un nou meci frumos, cu minim două goluri. Argumentele le găsiţi în articolul Ponturi fotbal Luxemburg – Macedonia (05.09.2015).

Al doilea pronostic este pentru duelul de la Oviedo dintre Spania şi Slovacia, derby-ul grupei C. Spania a pierdut în această campanie doar un singur meci, chiar cel cu Slovacia. După aceea au urmat patru victorii la zero. În 2015 s-a impus în ambele jocuri cu acelaşi scor de 1:0. Slovacia este surprinzătoare lideră a grupei C, având punctaj maxim. Ea are doar două deplasări încheiate cu sub 2.5 goluri, ambele înregistrate însă în deplasare. Cu Ucraina la şase puncte în urmă şi cu meciul direct la orizont marţi pe teren propriu, cred că Slovacia va încerca să joace astăzi “la ciupeală”. În tur s-a jucat închis până pe final, scorul de 2:1 fiind stabilit datorită a două goluri marcate după minutul 80. Sub 3.0 goluri cred că este o opţiune viabilă aici, cu returnare de miză în caz de egalitate.

Dacă în Spania merg pe under 3.0 goluri, în schimb în Rusia mă aştept la un “şah” în care limita de două goluri să nu fie depăşită. Puteţi citi detalii despre meci în articolul Pronosticuri Rusia – Suedia 05.09.2015.

biletul zilei 05.09.2015

Pariază biletul de mai sus la această casă de pariuri online şi dacă-l pierzi vei primi 50% din miză până la maxim 150 RON, cu condiţia să fie primul bilet jucat la agenţia respectivă. Sau poţi să deschizi cont la această casă de pariuri pe internet şi să joci acelaşi bilet, dar afişat mai jos şi la primul depozit primeşti suma depusă ca şi bonus până la maxim 200 RON, în speţă dacă depui 50 RON vei mai primi încă 50, iar dacă depui 200 vei mai primi încă 200.

biletul zilei 5 septembrie 2015

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here