Biletul zilei fotbal 1 octombrie 2017

1020

Din pacate Alin s-a “transferat” la un site la fel de bun precum al nostru, adica pe https://10pariuri.ro/, si pana vom gasi un inlocuitor pe masura lui voi propune eu biletul zilei.

Incepem luna octombrie cu o oferta fotbalistica foarte bogata astfel ca nu mi-a fost foarte greu sa aleg cele 3 ponturi pariuri de pe biletul zilei azi. Motivele pentru care am ales aceste pronosticuri le gasesti in articolul 40 de ponturi pariuri pentru 30 septembrie – 1 octombrie 2017. De maine argumentele le voi prezenta in articolul in care prezint si biletul, dar acum fiind deja scris acel articol n-are rost sa ma repet.

Poti paria online biletul de mai jos pana la ora 20:00. Recomandarea mea este sa alegi aceasta casa de pariuri online, deoarece ea ofera un prim pariu fara risc cu o valoare de pana la 250 RON. Asta inseamna ca daca n-ai cont la ea si deschizi acum iar apoi joci acest bilet cu 250 RON poti lua 903 RON. In cazul in care biletul este pierdut tu vei primi inapoi cei 250 RON jucati sub forma de bonus (condiiti de rulaj usoare 3x, cota minima 1.40).

Biletul zilei la pariuri 01.10.2017

Mai jos esti invitat sa-ti spui parerea despre fiecare dintre pronosticuri in cadrul celor 3 sondaje.

[democracy id=”14″]

[democracy id=”15″]

[democracy id=”16″]

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa asculti Podcastul Biletu-zilei.com -

Linkuri utile video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here