Biletul zilei fotbal 10.02.2015

652

biletul zilei bzVezi aici biletul zilei de marti, 10 februarie 2015 – Cartonasul rosu primit ieri de Lazio i-a impiedicat pe romani sa mai aiba o replica in fata celor de la Genoa si din pacate acel pronostic ne-a stricat biletul zilei.

Pe biletul zilei de marti, 10 februarie 2015, am ales trei pronosticuri fotbal. Motivele pentru care credem ca Arsenal va trece de Leicester la minim doua goluri diferenta le aflati citind articolul Ponturile zilei Anglia Premier League 10.02.2015. Ne mutam in Cupa Frantei unde in mod normal Saint Etienne va trece de Red Star 93 chiar pe terenul acesteia. Detalii despre meci si alte ponturi de astazi din Cupa Frantei gasiti in articolul Pronosticuri azi Cupa Frantei 10.02.2015.

Dupa doua meciuri despre care am discutat mai pe larg in alte articole avem si un pont despre care vom scrie mai mult aici. In Championship, al doilea esalon din Anglia, Huddersfield o va gazdui pe Wolverhampton. Ne asteptam sa vedem un meci frumos si cu goluri in ambele porti. Huddersfield, a 14-a clasata, a marcat si a primit gol in ultimele doua etape, asta desi a intalnit doua formatii care lupta pentru evitarea retrogradarii. Wolverhampton vine si ea tot dupa doua astfel de partide, luand cate doua goluri de la Bolton si Reading, echipe care au cam acelasi numar de puncte ca si Huddersfield. In partida tur, la fel ca in ultimele trei intalniri directe, am avut parte de goluri in ambele porti si la cum se misca in prezent cele doua echipe credem ca sunt sanse mari ca istoria sa se repete.

Biletul zilei 10 februarie 2015
21:45 > Arsenal – Leicester > Arsenal handicap european -1.0 > 1.75
22:00 > Red Star 93 – Saint Etienne > victorie Saint Etienne > 1.60
21:45 > Huddersfield – Wolverhampton > amandoua echipele sa marcheze > 1.615
Cota finala: 4.52

Pariati aici acest bilet si primiti bonus pana la 400 RON!

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa asculti Podcastul Biletu-zilei.com -

Linkuri utile video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here