Biletul zilei fotbal 13.02.2015

504

Vezi aici biletul zilei de vineri, 13 februarie 2015 – Pe biletul zilei de vineri n-am mai ales sa mergem pe goluri cum o cam facem in general. Acum am mers pe victoriile a doua echipe care au nevoie mai mare de puncte, dar si pe o (semi)surpriza in Olanda.

Cu cinci etape inainte de finalul sezonului regulat din Belgia Westerlo este a noua, la zece puncte de locurile de play-off si nu prea mai are un obiectiv important in etapele ramase. Si-a naruit sansele dupa ce a pierdut in etapa trecuta la Gent cu 0:4. Acasa a pierdut trei din ultimele sapte meciuri si credem ca va mai suferi un nou esec astazi in fata unei echipe mult mai motivata. Genk se afla pe ultimul loc care duce in play-off-ul pentru titlu. Un grup de sase echipe se intind pe sapte puncte si se lupta pentru ultimele patru locuri de play-off. Risca sa fie depasita de Charleroi daca nu castiga acest joc. In deplasare n-a mai castigat din finalul lunii noiembrie (patru jocuri) si credem ca Genk va reusi un nou succes dupa cel din tur cu 3:1.

In prima etapa din 2015 putem spune ca Dusseldorf a luat punct. A jucat la locul trei, de care o despart doua puncte, si din minutul 39 a avut de evoluat cu un om in minus. Acasa a castigat ultimul joc si poate dubla acel succes cu unul impotriva unui adversar aflat pe loc retrogradabil, care in 20 de etape a strans doar 17 puncte. In ultimele trei deplasari Aue a jucat la doua echipe din Top 6, in care se gaseste si Dusseldorf, pierzandu-le pe ambele. A inceput anul cu o victorie dar nu credem ca poate rezista pe un teren unde a luat zece goluri in ultimele trei vizite si in fata unui adversar de care in tur a fost invinsa cu 0:3.

In deschiderea etapei din Eredivisie ne asteptam ca liderul sa se incurce. PSV are un avans de 12 puncte in fruntea clasamentului si putem spune ca-si permite sa piarda 2-3 puncte pe un teren dificil. Este drept ca trupa din Eindhoven are victorii pe linie in ultimele noua etape, dar orice serie are un sfarsit. Va da peste o echipa super motivata, pentru ca AZ Alkmaar lupta, in special, alaturi de Feyenoord si Zwolle pentru locurile care duc in Europa League fara sa fie nevoie de disputarea play-off-ului. Alkmaar nu pierde in 2015, cinci runde, iar in urma cu doua etape s-a impus chiar pe Amsterdam Arena. PSV a castigat clar meciul tur, cu 3:0, dar a cedat precedentele doua vizite pe AFAS Stadion cu acelasi scor de 1:2. Asadar sansa dubla 1x este un pont bun aici in opinia noastra.

Biletul zilei fotbal 13 februarie 2015
Westerlo – Genk > victorie Genk > 2.25
Dusseldorf – Aue > victorie Dusseldorf > 1.571
Alkmaar – PSV Eindhoven > sansa dubla 1x > 1.80
Cota finala: 6.36

Pariati aici acest bilet si primiti bonus pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here