Biletul zilei fotbal 24.12.2014

466

Vezi aici biletul zilei de miercuri, 24 decembrie 2014 – Pentru astazi ne axam la biletul zilei doar pe liga secunda din Italia, acolo unde se vor desfasura toate partidele etapei cu numarul 20.

Incepem biletu zilei de astazi cu o surpriza care o anticipam pe Stadio Romeo Menti. Vicenza ste neinvinsa aici de patru partide, reusind in aceasta perioada sa invinga doua formati care la fel ca si Livorno se afla pe locuri de play-off. In ultimele opt meciuri interne Vicenza a fost invinsa doar de catre Modena. De partea cealalta o avem pe a treia clasata, Livorno, formatie care in ciuda locului ocupat nu reuseste sa castige de cinci jocuri departe de propria arena. A incheiat ultimele doua deplasari la egalitate si nu credem ca i-ar displacea un astfel de rezultat si astazi. Modul in care se misca Vicenza acasa, respectiv Livorno in deplasare ne face sa credem ca oaspetii nu vor iesi castigatori din acest duel.

Liderul Carpi joaca acasa in compania Perugiei intr-un meci care nu credem ca va fi foarte spectaculos. Carpi are sase puncte avans in fruntea clasamentului, dar intr-o competitie in care intre locul secnd si locul 12 sunt doar cinci puncte acest avans nu este deloc unul semnificativ. Carpi dupa o remiza “alba” in finalul lunii noiembrie ne-a oferit tot meciuri anoste si in decembrie (doua goluri marcate si doua primite in trei jocuri). De partea cealalta avem o echipa care dupa doua rezultate de 2:2 credem ca nu va mai aborda la fel de ofensiv jocul de pe terenul liderului. In ultimele 11 etape Perugia are noua egaluri, rezultat care nu i-ar displacea nici astazi. Doar doua din cele noua deplasari ale Perugiei au avut parte de mai mult de doua goluri si credem ca va ramane cu aceasta cifra si dupa etapa de astazi.

Duel extrem de atractiv in partea superioara a clasamentului intre Spezia si Virtus Lanciano. Cele doua au cate 29 de puncte si se afla pe locurile 4, respectiv 5. Ambele vor incerca in primul rand sa nu piarda pentru ca intr-o astfel de competitie intensa orice punct este important. Spezia in ultimele trei etape are un singur gol marcat si tot unul primit. Acasa vine dupa doua remize, 1:1 cu Bologna si 0:0 dezamagitor cu ultima clasata. Virtus Lanciano nu este nici ea o echipa mai spectaculoasa, oferindu-ne doar un meci cu mai mult de trei goluri in ultimele 11 etape. Intr-un astfel de duel in care miza este mare si echipele sunt de nivel apropiat credem ca vom vedea maxim doua goluri. In acest mo s-au incheiat si cele trei directe disputate pe terenul Speziei de la inceputul anului 2012.

Biletul zilei fotbal 24 decembrie 2014
Vicenza – Livorno > sansa dubla 1x > 1.50
Carpi – Perugia > sub 2.5 goluri > 1.60
Spezia – Virtus Lanciano > sub 2.5 goluri > 1.60
Cota finala: 3.60

Pariati aici acest bilet si primiti bonus pana la 400 RON!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here